Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Argentīnas izlasē bez pārmaiņām: Mesi atgriežas ar sakāvi pret Venecuēlu

Argentīnas izlasē bez pārmaiņām: Mesi atgriežas ar sakāvi pret Venecuēlu
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc deviņu mēnešu pārtraukuma Argentīnas futbola izlasē atgriezās Lionels Mesi, taču valstsvienība pārbaudes spēlē "Wanda Metropolitano" stadionā Madridē atzina Venecuēlas pārākumu (1:3).

Argentīna nebija iespējami labākajā sastāvā, un arī no izsauktajiem spēlētājiem savainojumu dēļ izkrita gan Mančestras "City" Nikolass Otamendi, gan PSG uzbrūkošais pussargs Anhels Di Marija. Sākumsastāvā neiekļuva Turīnas "Juventus" uzbrūkošais pussargs Paulo Divala, toties pirmo spēli kopš vilšanās Pasaules kausā aizvadīja Lionels Mesi. Pavisam drīz Mesi gan nācās atgriezties uz zemes, jo jau sestajā minūtē vārtus guva Venecuēla. Teicamu piespēli aiz aizsargu mugurām izpildīja Roverto Rosaless, un Ņūkāslas "United" uzbrucējs Salomons Rondons meistarīgi apstrādāja bumbu un ar otro pieskārienu sita vārtos (1:0). Puslaika izskaņā Venecuēla guva jau otros vārtus. Šoreiz ar teicamu sitienu tālajā stūrī izcēlās Portugāles "Tondela" spēlētājs Jons Muriljo (2:0), bet atkal rezultatīvu piespēli izdarīja Spānijas "Espanyol" malējais aizsargs Rosaless.

Otrā puslaika sākumā argentīniešiem izdevās pretuzbrukumā atgūt vienus vārtus. Mesi kreisajā malā bumbu nogādāja Džovani Lo Selso, kurš viens pret vienu ar vārtsargu izveda Milānas "Inter" uzbrucēju Lautaro Martinesu (1:2). Tomēr 75. minūtē Venecuēla atjaunoja divu vārtu pārsvaru. "Tottenham" aizsargs Huans Foits savā otrajā spēlē izlasē soda laukumā nogāza tik tikko uz maiņu iznākušo Džozefu Martinesu, un Atlantas "United" bombardieris (iepriekšējā sezonā 35 vārti 39 spēlēs) pats arī realizēja pendeli (3:1). Argentīna otrdien Tanžērā viesosies pie Marokas, bet "Copa America" grupu turnīrā jūnijā spēlēs pret Kolumbiju, Paragvaju un Kataru.

Pēcpusdienā Urugvaja Ķīnas kausā apspēlēja Uzbekistānu (3:0) un finālā spēlēs pret Taizemi, kas vakar ar 1:0 pārspēja mājinieci. Urugvajiešiem savainojumu dēļ nespēlēja vadošie uzbrucēji Luiss Svaress un Edinsons Kavani, taču viņus ļoti labi aizstāja Spānijas "Girona" līderis Kristians Stuani un Nīderlandes PSV uzbrūkošais pussargs Gastons Pereiro. Pirmos vārtus jau 5. minūtē guva Pereiro, bet pārējos divus iesita Stuani, kurš divās sezonās Spānijas čempionātā izcēlies ar 37 vārtiem 58 mačos. Centra aizsargu dueti veidoja Madrides "Atletico" balsti Hosē Marija Himeness un Djego Godins, kuram tā bija 125. spēle valstsvienībā, atkārtojot Maksi Pereiras iespēto rekordu.

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Japāna – Kolumbija0:1 (0:0)Falkao 64'(11m)
Dienvidkoreja – Bolīvija1:0 (0:0)Čunjons Lī 86'
Uzbekistāna – Urugvaja0:3 (0:2)Pereiro 5' Stuani 23'82'
Argentīna – Venecuēla1:3 (0:2)Martiness 59' - Rondons 6' Muriljo 44' Martiness 75'(11m)

, 2019-03-23 00:03, pirms 5 gadiem
..abās komandās vieni vienīgi Martinezi kā tāda ģimenes spēle
, 2019-03-23 00:06, pirms 5 gadiem
Nu cmon tas jau kļūst smieklīgi ...
, 2019-03-23 07:22, pirms 5 gadiem
Mesi izkatījas nu ļoti vājš!!! Viņš tikai spēj savā sētā!
, 2019-03-23 07:39, pirms 5 gadiem
Tas taču loģiski, ka nevar uzvarēt stadionā, kas nes Vandas vārdu. Brīnos kādēļ piekrita tādā spēlēt
, 2019-03-23 08:38, pirms 5 gadiem
aizermans rakstīja: Mesi izkatījas nu ļoti vājš!!! Viņš tikai spēj savā sētā!
taas nu gan ir muljkjiibas, Messi normaali speeleeja, pat taisiija slalomus ar 4-5 pretinieku apspeeleeshanu, bet ko lai dara, ja ir pusotrs normaals partneris - Lo Selso (no Betisa, Betisa jopcik!) un Martiness. visi, kuri staasta, cik stipra ir ARG izlase, var apskatiities sastaavu un pameegjinaat tur atrast veel 4-5 paziistamus cilveekus bez Messi. neizdosies...
labaa zinja ir taada, ka argiem nu jau ir 2 kaut cik normaali centra pussargi - Banega un Lo Selso. tas, ka vidusmeera la ligas klubos nekas, izlasee shaadi kadri ir zelta veertee. droshi var braukt uz vasaras Copu.
, 2019-03-24 01:31, pirms 5 gadiem
Nav un nebūs Maradona, ne tuvu.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.