Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

PSG zvaigznes Mbapē un Neimārs satraumējās izlašu pārbaudes spēlēs

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

PSG zvaigznes Mbapē un Neimārs satraumējās izlašu pārbaudes spēlēs
Neimārs ar komandas ārstiem. Foto: Reuters/Scanpix

Kilians Mbapē atstāja laukumu Francijas izlases uzvarā ar 1:0 pret Urugvajas futbolistiem ar pleca traumu, taču viņa komandas biedrs klubā Neimārs iedzīvojās cirkšņa savainojumā brazīliešu uzvarā pār Kamerūnu.

Anglijā pārbaudes spēli aizvadīja Brazīlijas un Kamerūnas valstsvienības. Spēles sākumā neveiksmīgi traumā iedzīvojās brazīlietis Neimārs, kurš savainoja cirkšņa muskuli un pēc komandas ārstu apskates pameta laukumu astotajā minūtē. Viņa vietā nāca “Everton” futbolists Rišarlisons, kurš tikai šogad debitēja izlases kreklā. Brazīliešiem pirmajā puslaikā bija liels pārsvars, un tā noslēgumā Rišarlisons pēc Robertu Firminu piespēles atklāja spēles rezultātu (1:0). Otrajā spēles daļā Brazīlijas izlase saglabāja lielāku bumbas kontroli, taču sitienus sāka izpildīt arī kamerūnieši. Par spīti atklātajam futbolam, abas komandas nespēja mainīt rezultātu un spēle noslēdzās ar minimālu 1:0 Brazīlijas uzvaru pār Kamerūnas futbolistiem.

Pasaules kausa ceturtdaļfināla atkārtojumu aizvadīja Francijas un Urugvajas izlases. Vasarā pie panākuma ar 2:0 tika francūži, kuri vēlāk arī uzvarēja visu turnīru. Pirmais puslaiks pagāja Francijas uzbrukuma zonā, kur pasaules čempioniem bija izcilas iespējas gūt vārtus. 36. minūtē Urugvajas vārtsargs Martins Kampanja precīzi spēlēja izklupienā, taču vienlaikus nogāza Kilianu Mbapē, kurš, krītot, savainoja savu plecu un vēlāk pameta laukumu. Franču mediji apgalvo, ka viņa trauma, iespējams, nav tik liela, un drīzumā viņš varētu spēlēt.

Otrais puslaiks iesākās ar francūžu iniciatīvu. Vienā no uzbrukumiem urugvajiešu spēlētājs bloķēja Antuāna Grīzmana sitienu ar roku, par ko tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu uz Urugvajas vārtiem. To realizēja Olivjē Žirū (1:0), kas viņu izvirza ceturtajā vietā starp rezultatīvākajiem spēlētājiem Francijas izlasē. Pāris minūtes vēlāk Žirū varēja gūt otros vārtus, taču viņš no grūta leņķa netrāpīja bumbu to rāmi. Spēles pēdējās minūtēs Urugvajas izlases uzbrucējs Edinsons Kavani, esot teicamā sitiena pozīcijā, pamanījās netrāpīt vārtu rāmī, kas liedza urugvajiešiem izglābties no zaudējuma šajā cīņā.

ASV un Itālija, kuras abas pārsteidza pasauli ar netikšanu uz šī gada Pasaules kausu, aizvadīja pārbaudes cīņu Beļģijā. Jau no pirmās minūtes ļoti liels pārsvars bija itāļiem, taču viņi nespēja noslēgt izcilas izdevības ar vārtu guvumu. Neskaitāmus momentus neizmantoja tās smailes uzbrucējs Kevins Lazanja, kura sitieni vairākas reizes lidoja garām mērķim. Otrā puslaika ceturtajā kompensācijas laika minūtē, kad cerības izraut uzvaru komandām bija pavisam mazas, Mateo Politāno spēles pēdējo sitienu skaisti raidīja vārtu stūrī un panāca 1:0.

Izlašu pārbaudes spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Austrālija – Libāna3:0
Uzbekistāna – Dienvidkoreja0:4
Japāna – Kirgizstāna4:0
Ķīna – Palestīna1:1
AAE – Jemena2:0
Irāna – Venecuēla1:1
Nigērija – Uganda0:0
Irāka – Bolīvija0:0
Kuveita – Sīrija1:2
Jordānija – Saūdu Arābija1:1
Dienvidāfrika – Paragvaja1:1
Tunisija – Maroka0:1
Turcija – Ukraina0:0
Albānija – Velsa1:0
Brazīlija – Kamerūna1:0
Itālija – ASV1:0
Francija - Urugvaja1:0
Argentīna – Meksika2:00
Čīle – Hondurasa2:15
Peru – Kostarika2:30
Salvadora – Haiti3:00
Panama – Ekvadora3:00

  +1 [+] [-]

, 2018-11-21 00:10, pirms 5 gadiem
Rišarlisons ir rezultatīvs gan klubā, gan izlasē šogad. Nedomāju, ka viņš Everton uzkavēsies ilgi.

     [+] [-]

, 2018-11-21 00:17, pirms 5 gadiem
PSG bez viņiem pat Francijā vairs nebūtu vareni.

     [+] [-]

, 2018-11-21 01:30, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: PSG bez viņiem pat Francijā vairs nebūtu vareni.
Nu jau nu...Kā tad ar Cavani,Draxleru,Di Mariu +Chopu Motings

     [+] [-]

, 2018-11-21 02:05, pirms 5 gadiem
Francijā jau pofig, bet ČL izredzes šis var diezgan nopietni apgrūtināt!

     [+] [-]

, 2018-11-21 02:57, pirms 5 gadiem
Supermencs rakstīja: Nu jau nu...Kā tad ar Cavani,Draxleru,Di Mariu +Chopu Motings
Uzvarēt jau uzvarētu,bet nebūtu tāds pārsvars vairs. Un uzvarētu tikai tāpēc,ka Francijas čempis ir miskaste. Kāpēc PSG ir problēmas CL? Tāpēc,ka ir grūti pārslēgties no vietējā čempionāta,kur līmenis ir zems uz turnīru kurā piedalās klubi no Anglijas,Spānijas,Vācijas,Itālijas,kur vietējie čempionāti ir krietni stiprāki.

     [+] [-]

, 2018-11-21 09:28, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Uzvarēt jau uzvarētu,bet nebūtu tāds pārsvars vairs. Un uzvarētu tikai tāpēc,ka Francijas čempis ir miskaste. Kāpēc PSG ir problēmas CL? Tāpēc,ka ir grūti pārslēgties no vietējā čempionāta,kur līmenis ir zems uz turnīru kurā piedalās klubi no Anglijas,Spānijas,Vācijas,Itālijas,kur vietējie čempionāti ir krietni stiprāki.
Nedeļas nogalē pret Tulūzu vajadzētu pietikt, bet pēc nedeļas jau ČL pret Liverpūli, tur gan varētu nepietikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja