Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Basova vadītā U16 izlase iesit četrus vārtus Saūda Arābijai, U18 puiši piekāpjas Islandei

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Basova vadītā U16 izlase iesit četrus vārtus Saūda Arābijai, U18 puiši piekāpjas Islandei
Aleksandrs Basovs. Foto: LFF

Ar dažādām sekmēm spēles aizvadījušas Latvijas U16 un U18 jauniešu futbola izlases. U16 izlase ar 4:1 pieveica Saūda Arābiju, bet U18 izlase ar 0:1 piekāpās Islandes vienaudžiem.

Maldīvu salās norisinās ''UEFA Assist'' turnīrs, kurā piedalās arī Latvijas U16 futbola izlase ar galveno treneri Aleksandru Basovu. Pirmajā turnīra mačā latvieši ar 4:1 pieveica Saūda Arābijas izlasi. Spēles sākumā Latvijas izlase nonāca iedzinējos, taču pēc tam izdevās panākt lūzumu un gūt četrus bezatbildes vārtus.

Vispirms Latvijas izlases labā izcēlās Kristers Volkovs, bet vēlāk sāncenši raidīja bumbu savos vārtos. Otrajā puslaikā uzvaru ar precīziem sitieniem nodrošināja Bruno Melnis un Niks Sliede. Latvijas izlase turnīru turpinās 24. jūlijā ar spēli pret Butānu, bet 27. jūlijā sekos mačs pret Maldīvu salām. Pēc viena apļa turnīra divas labākās komandas 29. jūlijā aizvadīs papildu spēli par pirmo vietu turnīrā.

Tikmēr Jakuba Dovalila trenētā U18 izlase pārbaudes mačā Iecavā ar 0:2 piekāpās Islandes valstsvienībai. Arī aizvakar notikušajā pārbaudes mačā pārāki bija pretinieki (1:2).

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/

     [+] [-]

, 2019-07-21 18:19, pirms 5 gadiem
Cik labi dzirdēt Latviskus uzvārdus jauniešu izlasēs,tas raisa patīkamas nākotnes vīzijas Latvijas futbolam,tāpat kā tas notika ar Latvijas nacionālo hokeja izlasi!💪

     [+] [-]

, 2019-07-21 18:39, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Cik labi dzirdēt Latviskus uzvārdus jauniešu izlasēs,tas raisa patīkamas nākotnes vīzijas Latvijas futbolam,tāpat kā tas notika ar Latvijas nacionālo hokeja izlasi!💪
Daudz patīkamāk ir dzirdēt, ka puiši reāli uzvar vienaudžus vai cīnās līdzīgi ar daudziem! Lūk, tas ir patiesi patīkami!

     [+] [-]

, 2019-07-21 19:19, pirms 5 gadiem
Arī tas protams..tikai lai noturētu izaugsmi,jāmauc uz rietumu sistēmām lai nacionālajai izlasei viņi varētu priecēt ar tādiem pašiem rezultātiem kā jauniešu izlasē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja