Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

44 gadu vecumā miris bijušais Anglijas izlases aizsargs Ehiogu

Andrejs Siliņš

44 gadu vecumā miris bijušais Anglijas izlases aizsargs Ehiogu
Ugo Ehiogu
Foto: Reuters / Scanpix

44 gadu vecumā pēc sirdstriekas miris bijušais Anglijas futbola izlases futbolists Ugo Ehiogu, kurš bija "Tottenham Hotspur" U23 komandas treneris.

"Ar vārdiem nevar aprakstīt šoku un bēdas, ko visi klubā jūtam. Ugo izcilā klātbūtne būs neaizvietojama," kluba paziņojumā citēts kluba treneru un attīstības departamenta vadītājs Džons Makdermots.

Ehiogu karjeras laikā spēlēja "West Bromwich Albion", "Aston Villa", "Middlesbrough", "Leeds United", Glāzgovas "Rangers", "Sheffield United" un "Wembley" komandu rindās Anglijā un Skotijā. Ar "Aston Villa" 1994. un 1996. gadā izcīnīts Līgas kauss, bet 2004. gadā tas atkārtots ar "Middlesbrough" vienību.

Anglijas izlases sastāvā Ehiogu piedalījās četrās spēlēs, izceļoties ar vienu vārtu guvumu.

Par "Tottenham Hotspur" U23 komandas treneri Ehiogu strādāja kopš 2014. gada, bet pirms tam bija Anglijas U20 izlases treneru štābā, tostarp Pasaules kausa izcīņas laikā.