Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Turcijas izlases futbolists cietis apšaudē Stambulas naktsklubā

Turcijas izlases futbolists cietis apšaudē Stambulas naktsklubā
Gekhans Tere
Foto: www.bjk.com.tr

Turcijas izlases un Stambulas kluba "Besiktas" futbolists Gekhans Tere cietis apšaudē kādā Turcijas lielākās pilsētas naktsklubā, vēsta turku mediji.

22 gadus vecais Turcijas izlases pussargs Gekhans Tere kopā ar dažiem paziņām apmeklējis izklaides vietu – atpūtas pasākums sportistam noslēdzies bēdīgi. Tere un vēl piecas personas iedzīvojušās šautās brūcēs pēc kāda konflikta. "Besiktas", kurā spēlē cietušais futbolists, informē, ka konflikts nav bijis saistīts ar viņu sportistu.

Turku mediji vēsta, ka lode Teres muguru sasniegusi pēc rikošeta. Sportists uzreiz pēc negadījuma nogādāts slimnīcā, viņa dzīvībai briesmas nedraud. Tāpat turku mediji vēsta, ka cietis ir arī "Besiktas" kluba darbinieks Sans Ipekči un "Kayserispor" futbolists Taners Jalčins.

22 gadus vecais Tere šajā sezonā piedalījies 29 mačos Turcijas čempionāta, kausa izcīņas un UEFA Eiropas līgas ietvaros. Pussargs izcēlies ar trim vārtu guvumiem. "Besiktas" pussargs savas karjeras laikā ir paguvis aizvadīt jau 19 spēles Turcijas valstsvienības sastāvā (bez vārtu guvumiem).

Izmantotie resursi:
Beşiktaş Jimnastik Kulübü
hurriyetdailynews.com
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2014-04-21 13:31, pirms 10 gadiem
Brīnums ka nav selfijs ... ';

     [+] [-]

, 2014-04-21 15:38, pirms 10 gadiem
tas tāpēc, ka twitteri aizliedza