Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Van Gāls: "Blinds nespēlēs ilgu laiku, taču tie nebūs seši mēneši"

Van Gāls: "Blinds nespēlēs ilgu laiku, taču tie nebūs seši mēneši"
Deilijs Blinds
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases un angļu kluba "Manchester United" pussargs Deilijs Blinds savainojuma dēļ varētu izlaist līdz pat sešiem mēnešiem, lai gan komandas galvenais treneris Luiss van Gāls noliedz šodien izskanējušo informāciju.

Nīderlandes futbola valstsvienība svētdien savā laukumā ar 6:0 sakāva Latvijas izlasi, tādējādi vismaz nedaudz uzspodrinot savu mundieri pēc pēdējā laika neveiksmēm. Spēles laikā gan Nīderlandei nācās piedzīvot arī nepatīkamus brīžus – jau pirmajā puslaikā ceļgala savainojuma dēļ malā devās pussargs Deilijs Blinds.

Pirmās prognozes liecināja, ka "Manchester United" futbolistam, kurš var spēlēt gan vidējā, gan aizsardzības līnijā, nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas, taču šodien klubs sociālajos tīklos izplatīja informāciju, ka Blinds nespēlēs pusgadu. Drīz vien pēc paziņojuma tas tika izdzēsts.

Van Gāls medijiem noliedza, ka runa būtu par sešiem mēnešiem, taču atklāja, ka Blinds laukumā nebūs redzams vēl ilgu laiku. "Nav tik slikti kā ārsti domāja pēc spēles, taču būs vajadzīgs ilgs laiks – tie gan nebūs seši mēneši," sacīja Nīderlandes speciālists.

"Blindam šobrīd ir ceļgala stiprinājums. Pēc 10 dienu atpūtas viņam vēlreiz tiks veikta izmeklēšana, un tad mēs zināsim kaut ko vairāk par savainojumu," piebilda "Manchester United" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-21 08:16, pirms 9 gadiem
.............De Gea
Jones Rojo Evans James
Rafael Blind Carrick Young
.............di Maria
..............Falcao

Njaa, komanda no ManUtd savainotajiem speletajiem