Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Modričs: "Lielākais šoks bija trīs mēnešus ilgais rehabilitācijas laiks"

Modričs: "Lielākais šoks bija trīs mēnešus ilgais rehabilitācijas laiks"
Luka Modričs (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Horvātijas futbola valstsvienības un Madrides kluba "Real" pussargs Luka Modričs nevarēs spēlēt aptuveni trīs mēnešus, vakar ziņoja Horvātijas Futbola savienība. Pats futbolists ir šokēts par šādu notikumu attīstību.

29 gadus vecais horvātu pussargs Luka Modričs valstsvienības sastāvā pirms trijām dienām piedalījās Eiropas čempionāta atlases spēlē pret Itāliju. Madrides "Real" futbolists tika nomainīts jau pirmajā puslaikā, pēc tam, kad sajuta sāpes kājā.

Pēc medicīniskās apskates kļuva zināms, ka Modričam ir augšstilba muskuļa plīsums. "Real" neatklāja sportista prombūtnes laiku, taču Horvātijas Futbola savienība paziņojumā norādīja, ka Modričam bez futbola nāksies iztikt trīs mēnešus.

"Pēc medicīniskajām apskatēm ārsti man pateica, ka ir plīsis muskulis, taču lielākais šoks bija tad, kad viņi pateica, ka atlabšanai būs nepieciešami trīs mēneši. Man trūkst vārdu, jo nedomāju, ka tas būs tik ilgs laiks, lai gan zināju, ka man būs jāpavada laukuma malā kaut kādu periodu," pārsteigts bija horvāts.

Modričs arī norādīja, ka jau ir sazinājies ar "Real" galveno treneri Karlo Ančeloti, kurš ieteicis būt pacietīgam. "Ančeloti teica, lai esmu mierīgs un pacietīgs, un klausu ārstu rīkojumiem. Viņam ir liela pieredze, un treneris ieteica, ka man nekādā gadījumā nevajadzētu steigties atlabšanas procesa gaitā. Svarīgākais ir kārtīgi atrisināt šo problēmu, lai pēc tam nerodas jauni sarežģījumi," atzina pussargs.

Modričs šajā laikā izlaidīs virkni spēļu, to vidū atlikušos UEFA Čempionu līgas grupu turnīra mačus un Madrides derbiju pret "Atletico". Horvāts šosezon piedalījās 17 "Real" spēlēs, visos gadījumos laukumā ejot starta vienpadsmitniekā un gūstot arī vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
Hrvatski nogometni savez
Live scores, results, fixtures, tables,...
Sportske novosti - Portal za nogomet, košarku,...


, 2014-11-19 15:28, pirms 9 gadiem
mda , kuru vietā likt, Modričs bija iespēlējies labi. Žēl , veiksmīgu un ātru atveseļošanās procesu
, 2014-11-19 15:33, pirms 9 gadiem
Aknas čupā rakstīja: mda , kuru vietā likt, Modričs bija iespēlējies labi. Žēl , veiksmīgu un ātru atveseļošanās procesu
Khedira ar Krossu! Vacijas izlase speleja kopa,taka problemam nevaidzetu but!
, 2014-11-19 15:40, pirms 9 gadiem
Tapeec nav briinums ka pirms izlashu speeleem biezji top speeleetaaji "guust traumu" Jo paaraak daudz speeleetaaji pec izlashu paartraukuma klubos neatgriezjas.
, 2014-11-19 16:07, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Khedira ar Krossu! Vacijas izlase speleja kopa,taka problemam nevaidzetu but!
Jautājums vai Madride laidīs khediru vai Illaru. Khedira ancheloti labāk patīk, bet Madrides vadība varētu gribēt khediru nosēdināt, jo šis ir noraidījis visus kluba līguma piedāvājumus un varētu notīties kā brīvais. Katrā ziņā neviens variants nebūs tik labs kā ar Modriču
, 2014-11-19 16:09, pirms 9 gadiem
Trakas ziņas gan, sākumā gāja runa pa kādām 3 ned,,bet nejau 3mēneši, Khediram sevi atkal jāpierāda,bet, cerams, ka Modričs ātrāk izveseļosies!!!
, 2014-11-19 16:14, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Jautājums vai Madride laidīs khediru vai Illaru. Khedira ancheloti labāk patīk, bet Madrides vadība varētu gribēt khediru nosēdināt, jo šis ir noraidījis visus kluba līguma piedāvājumus un varētu notīties kā brīvais. Katrā ziņā neviens variants nebūs tik labs kā ar Modriču
Taa jau tas ir,Real vadiba grib Illjaramendi,bet Anceloti Khediru!

Twiteri lasiju ka sestdien Khedira ies starta 11tnieka!

Bet tas butu tikai logiski + Khedira pazinoja ka netaisas pamest sho klubu,jo vinu viss apmierina un vina agents atsaka jaunas parunas ar Real vadibu!
, 2014-11-19 16:27, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Taa jau tas ir,Real vadiba grib Illjaramendi,bet Anceloti Khediru!

Twiteri lasiju ka sestdien Khedira ies starta 11tnieka!

Bet tas butu tikai logiski + Khedira pazinoja ka netaisas pamest sho klubu,jo vinu viss apmierina un vina agents atsaka jaunas parunas ar Real vadibu!
Ar to lasīju un domāju khediru vajadzētu iespēlēt. Illaru vispār vajadzēja uz gadu atdot uz īri
, 2014-11-19 17:28, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Khedira ar Krossu! Vacijas izlase speleja kopa,taka problemam nevaidzetu but!
nezinu , mani Khedira , tapat ka Illara nepārliecina kaut kā. Bet nu Khedira ir pieredzējis augstas klases spelētājs, gan jau būs labi.
, 2014-11-19 23:45, pirms 9 gadiem
nja zeel Modricha,izcilu formu bija uznjeemis,Real dubultas probleemas izvilkt smagos divus meeneshus,kad buus jaaciinaas veel papildus ar chempionu kausaa vai kaa vinju tur sauca,ar labaakajiem citu kontinentu klubiem
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.