Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

UEFA pārstāvis: "Ne Serbija, ne Albānija diskvalificēta netiks, mačs būs jāpārspēlē"

Rolands Eliņš

UEFA pārstāvis: "Ne Serbija, ne Albānija diskvalificēta netiks, mačs būs jāpārspēlē"
Foto: AFP/Scanpix

Čehijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs un UEFA Disciplinārās komisijas pārstāvis Rudolfs Repka pavēstījis, ka Serbijas un Albānijas izlašu diskvalifikācija no "Euro 2016" atlases turnīra ir maz ticama, taču abām draud milzīgi naudas sodi.

"Lēmumu par abu federāciju sodīšanu mēs pieņemsim tikai novembra vidū, jo šī ir ļoti sarežģīta lieta," serbu medijiem apliecinājis Rudolfs Repka. "Savukārt iepriekš nosauktajā datumā lēmuma pieņemšanas datumā, proti, 23. oktobrī, mēs izlemsim tikai pārtrauktā mača likteni, bet priekš soda apmēru noteikšanas būs nepieciešams vairāk laika."

"Personiski es uzskatu, ka ne Serbija, ne Albānija netiks diskvalificēta un nesaņems visbargākos sodus (piemēram, atņemtus punktus turnīra tabulā), taču abas federācijas sagaida nopietnas finansiālas sankcijas. Savukārt pārtrauktais mačs, visticamāk, būs jāpārspēlē, turklāt neitrālā laukumā. Tāpat arī atbildes mačs notiks kaut kur citur, nevis Albānijā kā paredzēts," sacījis Repka.

Nosodījumu par notikušo Serbijas un Albānijas mačā paudis arī UEFA prezidents Mišels Platinī. Konfliktu laukumā uzsāka bezpilota lidaparāts, kura nestais karogs radīja spriedzi futbolistos, bet pēc tam asumos iesaistījās arī līdzjutēji, un mačs tika pārtraukts. Lai arī UEFA delegāts un Serbijas futbolisti pēc asumu kliedēšanas pieļāva iespēju spēli turpināt, Albānijas futbolisti tam nepiekrita.

Izmantotie resursi:
Član Disciplinske komisije UEFA za Kurir:...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-19 14:38, pirms 10 gadiem
Nu ja kā tad savādāk sodīt ja ne naudiņu atskaitīt...

  -3 [+] [-]

, 2014-10-19 14:41, pirms 10 gadiem
vajadzēja diskvalificet!!! lai fani redz un izjūt sekas!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-19 14:51, pirms 10 gadiem
Šoreiz laikam jau loģisks lēmums. Tiks ievērots sportiskais princips- lai uzvar stiprākais un abas spēles neitrālā laukumā, jo vainīgas jau abas puses.

     [+] [-]

, 2014-10-19 18:09, pirms 10 gadiem
Kur tad ir redzams albāņu pārkāpums? vai Albānijas futbola federācijai jāatbild par līdzjutēju uzvedību svešā valstī?