Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kolumbiju turpinās trenēt Pekermans, Konte atzīst talanta trūkumu Itālijas izlasē

Kolumbiju turpinās trenēt Pekermans, Konte atzīst talanta trūkumu Itālijas izlasē
Hosē Pekermans un Hamess Rodrigess sadarbosies arī nākamās četras sezonas
Foto: AFP/Scanpix

Kolumbijas futbola izlasi turpinās trenēt Hosē Pekermans - ar viņu līgums parakstīts līdz 2018. gada Pasaules kausa finālturnīram.

64 gadus vecais argentīnietis Hosē Pekermans Kolumbijas izlasi vada kopš 2012. gada janvāra un aizveda to līdz pirmajam PK finālturnīram pēdējo 16 gadu laikā. Kolumbieši Brazīlijā pierādīja, ka spēj spēlēt augstas klases futbolu un bez sava uzbrukuma līdera Radamela Falkao uzvarēja apakšgrupā.

Pekermana vadībā par Pasaules kausa labāko vārtu guvēju kļuva Hamess Rodrigess, taču izlasei ceļu uz pusfinālu aizšķērsoja Brazīlija. Jaunais Rodrigess izpelnījās 88 miljonus eiro vērtu transfēru uz Madrides "Real", bet Pekermans šodien atalgots ar līgumu uz četrām nākamajām sezonām.

Kolumbijas Futbola federācijas paziņojumā vēstīts, ka tā "pauž savu lepunumu par iespēju turpināt strādāt ar komandu šādā sastāvā, kas Kolumbijas valstij atnesa tik lielisku rezultātus".
Pekermans savulaik trenējis arī Argentīnas izlasi, un divreiz pēc kārtas (2012. un 2013. gadā) atzīts par Dienvidamerikas gada treneri.

Šodien Romā plašākai sabiedrībai oficiāli tika prezentēts Itālijas izlases jaunais galvenais treneris Antonio Konte, kurš preses konferencē nevilcinājās saskatīt problēmas izlases sastāvā: "Es dzīvoju, lai uzvarētu. Es dzīvoju, meklēdams uzvaras. Citu izlašu sastāvos ir vairāk talanta nekā mūsējā. Taču, spēlējot kā komanda, mēs varam šo atstatumu pārvarēt. Tas ir izaicinājums, kuru ar prieku pieņemu."

Konte šovasar negaidīti atkāpās no "Juventus" galvenā trenera amata un to skaidro šādi: "Pēc trim uzvaru pilnām sezonām mēs vienkārši nonācām pie pašsaprotama secinājuma. Nebiju iecerējis, ka jau pēc 35 dienām būšu trenera amatā. Izskatīju iespējas ārzemēs un sāku mācīties valodas, taču tad saņēmu zvanu no Itālijas Futbola federācijas."

Itālijas izlase izgāzusies jau divos Pasaules kausa finālturnīros pēc kārtas. Brazīlijā to pārstāvēja tikai četri spēlētāji no ārzemju klubiem, turklāt tobrīd Čīro Immobile vēl nebija aizvadījis nevienu spēli Dortmundes "Borussia" sastāvā, savukārt UEFA rangā Itālijas klubi ir piektajā vietā. FIFA izlašu rangā Itālija noslīdējusi uz 14. vietu, bet Pekermana vadītā Kolumbija ir augstajā ceturtajā vietā

Izmantotie resursi:
Federación Colombiana de Futbol | Inicio
figc.it


, 2014-08-19 18:51, pirms 10 gadiem
Laba zinja kolumbieshiem.
, 2014-08-19 19:17, pirms 10 gadiem
Itālijai nākamie četri gadi būs smagi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 19:27, pirms 10 gadiem
Kā man besī šito lielo izlašu čīkstēšana par spēlētāju trūkumu... Patrenēt blin Latvijas izlasi un tad var sākt čīkstēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 19:50, pirms 10 gadiem
-Emka961- rakstīja: parādi tur kaut vienu nākamo Kanavaro, Pirlo, Nestu, Maldini, Bufonu, Totti, Del Pjero, Zambrotu
Itālijai ir normāli jaunie: Scuffet, Verati, De Šiljo, Balotelli, Immobile, El Šarāvi, Florenci, Perins ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 19:54, pirms 10 gadiem
nu bljin, ja Itālijai nav talantu, tad es hz. stulbākais ko trenneris var pateikt, strādā ar to, kas ir. balotelli vsp ir zvaigzne.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 20:00, pirms 10 gadiem
-Emka961- rakstīja: kas tie tādi?

LOL
Tu laikam futbolā zini Ronaldu un Mesi
, 2014-08-19 20:02, pirms 10 gadiem
-Emka961- rakstīja: kas tie tādi?

LOL
Ar nezināšanu nelielās.
, 2014-08-19 20:02, pirms 10 gadiem
Itālijā varbūt nav neviena supertalanta, bet ļoti daudz patiesi talantīgi futbolisti. Vienmēr favorīts uz kausu
, 2014-08-19 21:28, pirms 10 gadiem
Balotelli, El Šāravī, Immobile, Čerči, Veratti... Talanti ir, tikai jāizveido tā "komanda''.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.