Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Gold Cup": ASV un Jamaika iekļūst pusfinālā

"Gold Cup": ASV un Jamaika iekļūst pusfinālā
Klints Dempsijs (centrā) priecājas par savu pirmo no trim vārtu guvumiem ceturtdaļfinālā pret Kubu.
Foto; AFP/Scanpix

Centrālamerikas un Ziemeļamerikas futbola federācijas (CONCACAF) "Gold Cup" turnīra ceturtdaļfināla spēlēs aizvadītajā naktī panākumus izcīnīja ASV un Jamaika.

Turnīra mājinieki ASV futbolisti ceturtdaļfinālā neatstāja nekādas cerības Kubas valstsvienībai, izcīnot graujošu uzvaru ar 6:0. Mača rezultāts tika atklāts jau 3. minūtē, kad precīzi sita Klints Dempsijs, bet līdz pārtraukumam amerikāņi spēja gūt vēl trīs vārtus, izceļoties Gjasi Zardesam, Āronam Johansonam un Omāram Gonsalesam. Spēles 63. minūtē Dempsijs realizēja 11 metru soda sitienu, bet 13 minūtes vēlāk nokārtoja sev hat-trick.

Tikmēr Jamaikas valstsvienība ar minimālu rezultātu 1:0 pieveica Haiti futbolistus. Vienīgie vārti šajā mačā tika gūti jau 6. minūtē, kad izcēlās Jamaikas izlases uzbrucējs Žils Bārnss.

Atlikušajos "Gold Cup" turnīra ceturtdaļfināla pāros savā starpā tiksies Trinidada & Tobāgo un Panama, kā arī Meksika un Kostarika, kas varētu kļūt par aizraujošāko no ceturtdaļfināla mačiem.

Pirms diviem gadiem "Gold Cup" turnīrā piekto reizi vēsturē triumfēja ASV futbolisti, kas finālmačā ar 1:0 uzvarēja Panamas izlasi.

Izmantotie resursi:
concacaf.com

     [+] [-]

, 2015-07-19 15:41, pirms 9 gadiem
Tobago vāllē!!!