Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pussargs Pauļus izsaukts uz Lietuvas izlasi

"Ventspils" pussargs Pauļus izsaukts uz Lietuvas izlasi
Simons Pauļus
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

"SynotTip" Latvijas futbola Virslīgas līdervienības "Ventspils" pussargs Simons Pauļus izsaukts uz Lietuvas valstsvienību, vēsta Lietuvas Futbola federācijas oficiālā mājaslapa.

Simons Pauļus šosezon Virslīgā piedalījies visos astoņos ventspilnieku mačos, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet vēl trīs spēles aizvadījis Latvijas kausa izcīņā. Kopumā pussargam šī ir jau piektā sezona "Ventspils" komandas rindās, bet pirms tam viņš pārstāvējis Lietuvas klubus Alītas "Dainava" un "Kaunas".

Pauļus ir aizvadījis piecas spēles Lietuvas U21 izlases sastāvā, bet nacionālajā izlasē viņš pagaidām vēl nav spēlējis. 2013. un 2014. gada sezonā viņš "Ventspils" komandas sastāvā kļuva par Latvijas čempionu.

Uz Lietuvas izlasi izsaukti vēl trīs spēlētāji, kuri savulaik pārstāvējuši Virslīgas klubus. Emīlijs Zubs Eirokausos uzspēlējis Rīgas "Daugavas" rindās, bet Lins Klimāvičs Rīgas "Daugavā" aizvadījis pilnu sezonu. Tikmēr Nerijus Vaļskis 2011. gadā spēlēja "Liepājas Metalurgā".

Ar Latvijas futbolu bijis saistīts arī galvenais treneris Edgars Jankausks, kurš "Porto" sastāvā ir izcīnījis UEFA Čempionu līgas trofeju (2004. gads) un UEFA kausu (2003. gads), bet karjeras norietā spēlējis Rīgas "Skonto".

Savukārt citas Latvijas Virslīgas komandas BFC „Daugavpils” pārstāvis Orhans Kurbanli izpelnījies savu pirmo uzaicinājumu uz Azerbaidžānas U21 izlasi. 20 gadus vecais pussargs komandai pievienojās šajā starpsezonā un Virslīgā aizvadījis astoņas spēles, piecas reizes dodoties pamatsastāvā. Viņa rēķinā arī vārtu guvums Latvijas kausa ceturtdaļfinālā pret „Mettu”/LU.

Izmantotie resursi:
lff.lt
Azerifootball.com

     [+] [-]

, 2016-05-19 15:23, pirms 8 gadiem
Kāds ir viņa pašreizējais vecums?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-19 16:07, pirms 8 gadiem
Rododendrs rakstīja: Kāds ir viņa pašreizējais vecums?
25.