Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Oblaks atpakaļ Slovēnijas izlasē, noliedz, ka nespēlējis konflikta dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oblaks atpakaļ Slovēnijas izlasē, noliedz, ka nespēlējis konflikta dēļ
Jans Oblaks. Foto: PA Pictures/Scanpix

Slovēnijas izlasē, kas 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēs vienā grupā ar Latvijas valstsvienību, atgriezies Madrides "Atletico" vārtsargs Jans Oblaks, kurš atklājis, ka iepriekš nespēlēja savainojuma dēļ, lai gan konflikts ar treneri patiešām bijis.

Pagājušajā gadā Slovēnija piedalījās Nāciju līgā, spēlējot C līgas trešajā grupā. Konkurencē ar Norvēģiju, Bulgāriju un Kipru slovēņi trīs reizes cīnījās neizšķirti un piedzīvoja trīs zaudējumus, paliekot pēdējā vietā un izkrītot uz D līgu. Nespēlējot vadošajam vārtsargam Oblakam, komandai nevienā spēlē neizdevās nosargāt savus vārtus neieņemtus.

Oblaks beidzot pavēris priekškaru un pavēstījis, kādēļ nebija redzams valstsvienības kreklā. "Rudenī nācās pieņemt lēmumu viena iemesla dēļ – mans veselības stāvoklis. Bija grūti spēlēt "Atletico" rindās, nācās lietot pretsāpju zāles. Spēlēšana izlasē būtu par daudz," norādīja vārtsargs.

Slovēnijā daudz ticis runāts par Oblaka konfliktu ar galveno treneri Tomažu Kavčiču, kurš pēc nesekmīgā snieguma Nāciju līgā tika atlaists, vietā stājoties Matjažam Kekam. "Šādu lēmumu pieņemtu, lai kurš tobrīd būtu trenējis izlasi," teica Slovēnijas futbola lielākā zvaigzne, vienlaikus liekot saprast, ka konflikts bijis nopietns. "Jā, taisnība, ka notika dažas nepatīkamas lietas, to negrasos slēpt. Taču arī negrasos vairāk komentēt notikušo."

"Tagad mana veselība ir labāka, jūtos labi. Ja runājam par kapteiņa apsēju, tad lēmumu pieņems treneris. Ja kādam komandas biedram nepatīk manis pieņemtie lēmumi, tad viņam tas jāpasaka, un tad meklēsim risinājumu. Regulāri runāju ar citiem izlases futbolistiem, un neko tādu neesmu dzirdējis. Tikai esmu medijos lasījis, ka daži nav apmierināti," teica Oblaks.

Slovēnijas valstsvienība kvalifikāciju sāks ar mačiem pret Izraēlu un Ziemeļmaķedoniju, savukārt pirmais duelis pret Latviju gaidāms 10. jūnijā Rīgā. Ļubļana abas komandas uzņems 16. novembrī.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/03/18/foo...

     [+] [-]

, 2019-03-18 21:37, pirms 5 gadiem
Oi vēl Oblaks pretī, būs grūti virslīgas meistariem šo vīru pārspēt!

     [+] [-]

, 2019-03-18 21:45, pirms 5 gadiem
Šodien "Kosmodromā" viesojās Verpakovskis, no kura uzzināju, ka Oblaks padsmit gadu vecumā debitēja izlasē, kuru toreiz vadīja Stojanovičs.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 23:29, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Šodien "Kosmodromā" viesojās Verpakovskis, no kura uzzināju, ka Oblaks padsmit gadu vecumā debitēja izlasē, kuru toreiz vadīja Stojanovičs.
Paskatījos to Kosmodromu, nu, viņiem par futbolu sapratne kā Ļašenko par latviešu valodu, vienīgi Lācis šo un to rubij. Visu raidījumu runā par kkādu PK kvali, lai gan kvalifikācijas spēles būs uz EČ..