Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

PSG audzēkņa "hat-trick" atnes Francijas izlasei bronzu U17 Pasaules kausā

PSG audzēkņa "hat-trick" atnes Francijas izlasei bronzu U17 Pasaules kausā
Arno Muingā. Foto: Miguel Schincariol/AFP/Scanpix

Brazīlijā notiekošās FIFA U17 Pasaules kausa izcīņas mačā par bronzas medaļām Francijas kadeti spēja atspēlēties un ar 3:1 pieveikt Nīderlandes vienaudžus. Visus trīs vārtus francūžu rindās guva Parīzes "Saint Germain" piederošais Arno Muingā.

Abām komandām bija jāparāda raksturu un jāsakopo visus savus spēkus pēc dramatiskajām neveiksmēm pusfināla dueļos - Francija bija pamanījusies otrajā puslaikā izlaist divu vārtu pārsvaru un ar 2:3 piekāpusies mājiniecei Brazīlijai. Savukārt Nīderlande savā pusfinālā izlaida minimālu vadību un ar 1:1, 3:4 11 metru sitienu sērijā atzina Meksikas pārākumu.

Šovakar ļoti līdzvērtīgā spēlē 15. minūtē rezultātu atklāja Nīderlandes valstsvienības futbolists Mohameds Tābuni. Tiesa jau pēc septiņām minūtēm Arno Muingā atgrieza cīņā līdzsvaru - 1:1. Mača likteni uzbrucējs Muingā izšķīra astoņu minūšu intervālā otrā puslaika ievada daļā, no 1:1 panākot 3:1 Francijas U17 izlases labā.

Francūžiem šis bija otrais pjedestāls U17 Pasaules kausa izcīņu vēsturē. Pirmajā reizē 2001. gadā Trinidādā un Tobāgo Francijas U17 futbolisti izcīnīja zeltu.

Jāatgādina, ka finālspēlē šonakt savā starpā pirmoreiz vēsturē tiksies Brazīlija un Meksika. Maču tiesās Latvijas labākais tiesnesis Andris Treimanis.


, 2019-11-17 22:58, pirms 4 gadiem
Veiksmi mūsējiem !!!
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.