Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kovāčs: "Horvātu huligāni mūs apkauno"

Kovāčs: "Horvātu huligāni mūs apkauno"
Niko Kovāčs horvātu līdzjutēju priekšā
Foto: AFP/Scanpix

Vakar 2016. gada Eiropas čempionāta atlases turnīra spēlē punktus uz pusēm dalīja H grupas līdervienības Itālija un Horvātija, kuras Milānā spēlēja neizšķirti (1:1). Maču aizēnoja incidents ar horvātu līdzjutēju dalību, kura dēļ spēli pat nācās pārtraukt.

Otrajā puslaikā Horvātijas līdzjutēji ar pirotehnikas palīdzību radīja lielu daudzumu dūmu, kas spēlēšanu padarīja neiespējamu. Futbolisti devās uz ģērbtuvēm, tomēr salīdzinoši drīz – pēc dūmu izklīšanas – izgāja atpakaļ laukumā un pabeidza spēli.

Par atbalstītāju rīcību sašutuši bija ne tikai itāļi, bet arī horvāti. "Man ir kauns. Jau esmu atvainojies itāļiem. Horvāti nav tādi cilvēki, dažu huligānu dēļ mēs zaudējam savu labo reputāciju," sacīja Horvātijas valstsvienības galvenais treneris Niko Kovāčs.

"Ja kādam ir vēlme protestēt, ir īpašas vietas, kur to var darīt. Futbola stadioni nav šo vietu vidū – te nāk ģimenes ar bērniem, un mums ir jābaidās par viņu drošību," turpināja horvātu futbola speciālists.

Itālijas un Horvātijas spēlē papildus uzmanību piesaistīja arī cits notikums. Jau pirmajā puslaikā laukumu bija spiests pamest pussargs Luka Modričs, kurš sajuta sāpes pievilcējmuskuli. Precīzāka informācija par viņa veselības stāvokli gaidāma šodien vai rīt, ziņoja Kovāčs. Sākotnējās versijas liecina, ka "Real" pussargam būs jāizlaiž trīs līdz piecas nedēļas.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  -1 [+] [-]

, 2014-11-17 13:44, pirms 9 gadiem
Mums arī Skontiķī tādu nebija maz! Šādiem cilvēkiem ar futbolu nav nekāda sakara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-17 14:46, pirms 9 gadiem
ajrisūdezda rakstīja: Tevi ieskaitot, huilieti!
Tu tak esi huilietis, pacient!

     [+] [-]

, 2014-11-17 14:52, pirms 9 gadiem
nu tā ir jūsu problēma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja