Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mesi nav Argentīnas sastāvā, Lukaku pēc "Euro2020" plāno aiziet no Beļģijas izlases

Rolands Eliņš

Mesi nav Argentīnas sastāvā, Lukaku pēc "Euro2020" plāno aiziet no Beļģijas izlases
Romelu Lukaku un Edens Azārs
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas izlases kandidātu sarakstā pārbaudes spēlēm pret Gvatemalu un Kolumbiju nav iekļauts Lionels Mesi, līdz ar to par viņa turpmāku dalību valstsvienībā joprojām nav skaidrības. Savukārt Beļģijas izlases uzbrukuma līderis Romelu Lukaku intervijā pastāstījis, ka gatavojas aiziet no izlases pēc „Euro 2020” finālturnīra, lai arī viņam tobrīd būs tikai 27 gadi.

Šodien paziņots Argentīnas izlases kandidātu saraksts pārbaudes spēlēm septembra sākumā, un tas oficiāli pielicis punktu jautājumiem par Lionela Mesi dalību izlasē tuvākajā laikā, proti, viņš nav iekļauts kandidātu sarakstā. Pēc neveiksmīgā Pasaules kausa finālturnīra Mesi pieļāva iespēju noslēgt karjeru izlasē, taču pēdējās dienās Argentīnas mediji vēsta, ka Mesi pagaidām nolēmis tikai izlaist 2018. gada spēles izlasē, bet galīgo lēmumu vēl nepieņemt.

Argentīnai šogad paredzētas tikai pārbaudes spēles, kurās Mesi klātbūtne nav akūti nepieciešama. Šodien nosauktajā sastāvā ir vairāki jaunie spēlētāji, kuri plašākai publikai nav pazīstami, un iztrūkst vairāku ierasto izlases līderus, taču ir arī tādi futbolisti kā Paulo Divala un Mauro Ikardi.

Tikmēr par karjeras beigām Beļģijas izlasē domā Romelu Lukaku, kurš par to izteicies intervijā „Business Insider”, norādot, ka pēc „Euro 2020” finālturnīra viņš plāno aiziet no izlases. Lukaku ar 40 gūtiem vārtiem jau šobrīd ir Beļģijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, un 25 gadus vecais futbolists atzina, ka vēl nav sasniedzis savu spēju zenītu, taču tāpat – PK 2022 viņa plānos pagaidām neietilpst.

„Domāju, ka pēc Eiropas čempionāta likšu punktu,” sacīja Lukaku par spēlēšanu izlasē. „Katrā lielajā turnīrā vēlamies tikt vismaz pusfinālā un tad jau skatīties, kas vēl izdodas.”

Lukaku norādīja, ka joprojām uzskata sevi par jauno spēlētāju, tādēļ neaizraujas ar padomu došanu citiem jaunajiem futbolistiem, lai viņi neizspiestu viņu no iegūtās pozīcijas: „Es pats vēl neesmu sasniedzis savu maksimumu, man ir tikai 25 gadi. Tāpēc citus jaunos spēlētājus uzskatu par saviem konkurentiem, jo vēl nevēlos atdot viņiem savu vietu. Paies divi gadi, un viņi varēs to paņemt paši.”

Mančestras „United” uzbrucējs Lukaku šovasar palīdzēja Beļģijai iegūt bronzas medaļas Pasaules kausā, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem.

Argentīnas izlases sastāvs pārbaudes spēlēm septembrī

Izmantotie resursi:
Lista de convocados de Lionel Scaloni - SITIO...
https://www.businessinsider.com/rom...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-17 19:13, pirms 6 gadiem
kam viņš tur vajadzīgs

     [+] [-]

, 2018-08-17 19:32, pirms 6 gadiem
Messi nebūs Argentīnas sastāvā visu gadu.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-17 19:37, pirms 6 gadiem
Lukaku vienkārši īstenībā nav 25, bet gan jau 30 gadi, un ir sasnidzis savu pīķi, tāpēc arī uz 32 gadiem metīs nost to izlasi.

     [+] [-]

, 2018-08-17 19:48, pirms 6 gadiem
Sportacentrs vai reklāmcentrs? ';

     [+] [-]

, 2018-08-17 20:02, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Sportacentrs vai reklāmcentrs?
Visi portāli tak pilni ar šitiem sūda addiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja