Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Tiekoties otro reizi četrās dienās, Peru un Urugvaja spēlē neizšķirti

Andrejs Siliņš

Tiekoties otro reizi četrās dienās, Peru un Urugvaja spēlē neizšķirti
Foto: Reuters / Scanpix

Šī gada "Copa America" fināliste Peru naktī uz trešdienu savā nacionālajā stadionā Limā pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Urugvaju. Abas komandas jūlijā tikās "Copa America" ceturtdaļfinālā, bet pirms četrām dienām jau aizvadīja vēl vienu pārbaudes spēli.

Jūlija pirmajā pusē Peru spēlēja "Copa America" finālā, kur atzina Brazīlijas pārākumu, bet kopš tā laika komanda aizvadījusi četras pārbaudes spēles. Divas no tām dažu dienu laikā tagad oktobrī. Pirms četrām dienām Urugvajā Peru zaudēja ar 0:1, bet šonakt, komandām tiekoties Limā, Peru pirmā izvirzījās vadībā. 34. minūtē nule kā uz maiņu nākušais Kristofers Gonsaless no vārtu priekšas ar galvu sita bumbu vārtos pēc piespēles no labās malas un panāca 1:0 mājinieku labā.

Otrajā puslaikā Peru piederēja lielāka bumbas kontrole, tomēr izveidot tiešām bīstamas situācijas nesanāca. Urugvaja turpretī guva vārtus, izmantojot savu vienīgo sitienu vārtu rāmī - piecas minūtes pēc uznākšanas laukumā Darvins Nuness pēc centrējuma no kreisās malas ar galvu ieraidīja bumbu vārtos, 80. minūtē rezultātam kļūstot neizšķirtam - 1:1. Tā arī spēle noslēdzās.

Urugvajai kopš sāpīgā "Copa America" šī bija ceturtā pārbaudes spēle - divās izdevies uzvarēt, divās spēlēts neizšķirti. Tieši Peru bija tā komanda, kas apturēja Urugvaju "Copa America". Pēc uzvaras savā grupā urugvajieši ceturtdaļfinālā nekādi nespēja uzlauzt Peru cietoksni un zaudēja pēcspēles sitienu sērijā.