Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Argentīna sāk bēdīgi: izcili Martinesa vārti nokārto Kolumbijas uzvaru

Agris Suveizda

Argentīna sāk bēdīgi: izcili Martinesa vārti nokārto Kolumbijas uzvaru
Rohers Martiness. Foto: Reuters/Scanpix

"Copa America" B apakšgrupas favorītu duelī uzvaru šonakt izcīnīja Kolumbija, kas Brazīlijas pilsētā Salvadorā otrajā puslaikā izturēja argentīniešu spiedienu un ar diviem vēliem vārtiem svinēja vērtīgu panākumu (2:0). Pa vārtiem guva Rohers Martiness un Duvans Sapata.

Pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja kolumbieši, taču bīstamu epizožu nebija daudz un komandas arī neizdarīja nevienu sitienu vārtu rāmī. Pārtraukumā Lionels Skaloni nomainīja PSG pussargu Anhelu Di Mariju, laukumā sūtot Rodrigo de Paulu no Itālijas "Udinese", un otro puslaiku argentīnieši sāka daudz agresīvāk un dominējošāk. Puslaika vidū labāko iespēju spēlē izšķērdēja Lionels Mesi – Davids Ospina glāba pēc Nikolasa Otamendi sitiena ar galvu, bet Argentīnas kapteinis atlēkušo bumbu sita garām mērķim.

Lai arī otrā puslaika pirmajā pusē laukumā saimniekoja Argentīna, 71. minūtē līksmoja Kolumbija. Pirmajā puslaikā savainoto Luisu Murjelu nomainījušais Rohers Martiness kreisajā flangā saņēma Hamesa Rodrigesa piespēli, ātrumā tika garām Renso Saravijam un izcili iegrieza bumbu tālajā apakšējā stūrī – Meksikas "America" uzbrucējs panāca 1:0. Četras minūtes līdz pamatlaika beigām kolumbieši dubultoja pārsvaru, un arī šo vārtu guvumu nokārtoja uz maiņu iznākušie spēlētāji – Itālijas A sērijas otrais labākais vārtu guvējs Duvans Sapata iznira starp aizsargiem un no vārtu priekšas noslēdza Džefersona Lermas piespēli (2:0).

Kolumbija Argentīnu nebija uzvarējusi kopš 2007. gada, bez panākuma paliekot astoņās spēlēs pēc kārtas (0-3-5, vārti 1:7), bet Argentīna "Copa America" turnīrā nav triumfējusi kopš 1993. gada. Nākamo spēli Kolumbija aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 0:30 pēc Latvijas laika tiekoties ar Kataru, bet argentīnieši trīs stundas vēlāk spēkosies pret paragvajiešiem.

"Copa America" pirmā spēļu kārta

GSpēleRezultātsVārtu guvēji
ABrazīlija – Bolīvija3:0 (0:0)Koutinju 50'(11m)53' Evertons 85'
AVenecuēla – Peru0:0
BArgentīna – Kolumbija0:2 (0:0)Martiness 71' Sapata 86'
BParagvaja – Katara22:00
CUrugvaja – Evadora1:00
CJapāna – Čīleotrdien

  -1 [+] [-]

, 2019-06-16 09:36, pirms 5 gadiem
Messi atkal ies prom no izlases?

     [+] [-]

, 2019-06-16 09:42, pirms 5 gadiem
Savus momentus neiesita, aizsardzība zem katras kritikas, un kolumbieši sodīja. Tagad jāņem abas atlikušās spēles, ja grib tikt laukā no grupas.

  -2 [+] [-]

, 2019-06-16 11:11, pirms 5 gadiem
shkura rakstīja: Messi atkal ies prom no izlases?
Palielam Messi ir Argentinas lielaka problema. Ja viens cilveks nosaka kurus speletajus nemt izlase un kurus ne, tad tiesi tads ir ari rezultats. Visu cienu Messi, bet vienmer uzvar komanda nevis viens individualists.

     [+] [-]

, 2019-06-16 11:28, pirms 5 gadiem
gatis-7 rakstīja: Palielam Messi ir Argentinas lielaka problema. Ja viens cilveks nosaka kurus speletajus nemt izlase un kurus ne, tad tiesi tads ir ari rezultats. Visu cienu Messi, bet vienmer uzvar komanda nevis viens individualists.
ja neskaita, ka taa ir kaarteejaa pilseetas legjenda, ka Messi nosaka sastaavu un izveelas trenerus, ljauj man tev paprasiit vienu lietu - kurus citus speeleetaajus tu njemtu uz izlasi? ar kuriem speeleetu?
argi ir tik taalu degradeejushi, ka vaartos staav River Plate pensionaars, bet laukumaa speelee Meksikas liigas speeleetaaji. Un shii izlase veel ir kaut cik labaaka nekaa bija PK, te vismaz ir perspektiivi maleejie aizsargi paraadiijushies un Lo Chelso atveeries. Bet viena Banegas gan pietruukst centraa

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 11:31, pirms 5 gadiem
gatis-7 rakstīja: Palielam Messi ir Argentinas lielaka problema. Ja viens cilveks nosaka kurus speletajus nemt izlase un kurus ne, tad tiesi tads ir ari rezultats. Visu cienu Messi, bet vienmer uzvar komanda nevis viens individualists.
Messi speciāli izvēlas tik drausmīgus aizsargus gadiem ilgi,vai viņiem viņu vnk nav?

     [+] [-]

, 2019-06-16 11:58, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Messi speciāli izvēlas tik drausmīgus aizsargus gadiem ilgi,vai viņiem viņu vnk nav?
aizsargi ir vairaak vai mazaak ok (ne PK sastaavaa, kur nebija maleejo, bet shajaa), bet peec Maskerano aizieshanas nav laba balsta pussarga. to noteikti kaut kaa var kompenseet, ar vairaakiem videjiem balsta pussargiem vai tml., bet vinji meegjina speeleet 4-3-3, kur no prieksheejaa trijnieka neviens labi nepresingo, taa nu sanaak, ka vinji ir ljoti ievainojami.

     [+] [-]

, 2019-06-16 12:34, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Messi speciāli izvēlas tik drausmīgus aizsargus gadiem ilgi,vai viņiem viņu vnk nav?
Ja nabaga Argentina janem tik "slikti" aizsargi ka Otamendi kurs ir Anglijas cempions un Tagliafico kuram 29 speles Ajax rindas. Par siem aizsargiem citas izlases pasapnot varetu, kaut vai ta pati Kolumbija. Un ir izlases kas gazusas kalnus ar slitakiem sastaviem. Runa ir par mikroklimatu un motivaciju kuru loti liela mera ietekme pieredzejusie speletaji un visvairak jau Messi

  -2 [+] [-]

, 2019-06-16 12:35, pirms 5 gadiem
Messi tā arī nekad neko nesasniegs ar izlasi

  -2 [+] [-]

, 2019-06-16 15:32, pirms 5 gadiem
Atkal, kad Ronaldu ar Portugāli kaut ko izcīna, Messi ar Argentīnu sūkā ledu.