Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mesi gūst Argentīnas uzvaras vārtus pārbaudes mačā pret Brazīliju

Rolands Eliņš

Mesi gūst Argentīnas uzvaras vārtus pārbaudes mačā pret Brazīliju
Par uzvaru šajā pārbaudes mačā Argentīnas izlase saņēma "Superclasico" trofeju. Foto: Reuters/Scanpix

Šovakar aizvadītajā pārbaudes spēlē Saūda Arābijā Argentīnas futbola izlase ar 1:0 pārspēja Brazīliju. Vienīgos vārtus guva Lionels Mesi.

Lionelam Mesi šī bija atgriešanās Argentīnas izlasē pēc CONCACAF piespriestās diskvalifikācijas izciešanas. Interesanti, ka diskvalifikāciju Mesi saņēma par saviem publiskajiem komentāriem tieši Brazīlijas izlases sakarā un izlasē viņš atgriezās tieši ar spēli pret Brazīliju.

Saudā Arābijā notiekošajā mačā pirmajās 12 minūtēs abas komandas tika pie 11 metru soda sitieniem. Vispirms Gabriels Žesuss netrāpīja Argentīnas vārtos, bet pāris minūtes vēlāk Mesi izpildīto pendeli atvairīja Alisons. Tiesa, Alisons bumbu atsita tieši vārtu priekšā, un Mesi varēja to raidīt vārtos.

Mesi vēlāk varēja palielināt Argentīnas pārsvaru, bet savas iespējas neizmantoja, un otrajā puslaikā spēle palika krietni mazāk skatāma. Argentīna nosargāja savu uzvaru ar 1:0. Kopš „Copa America” pusfināla pret Brazīliju Argentīna nav zaudējusi nevienā spēlē, bet Brazīlija pēc triumfa šajā turnīrā tā arī nav uzvarējusi nevienā spēlē – piecos mačos divi zaudējumi un trīs neizšķirti, turklāt gūti tikai četri vārti.

Citā pārbaudes spēlē Urugvaja ar 2:1 Budapeštā pieveica Ungārijas izlasi. Urugvaja jau pirmajās 20 minūtēs iesita abus savus vārtus, kad izcēlās Edinsons Kavani un Braiens Rodrigess, kamēr Ungārijai 24. minūtē vārtus guva Adams Salajs.

  -2 [+] [-]

, 2019-11-15 23:23, pirms 4 gadiem
Messi karteja nerealizeta pendele....