Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Koscelnijs pēc karjeras beigšanas izlasē: "Jūtos vīlies daudzos, ne tikai trenerī"

Koscelnijs pēc karjeras beigšanas izlasē: "Jūtos vīlies daudzos, ne tikai trenerī"
Lorāns Koscelnijs
Foto: AFP/Scanpix

Franču aizsargs Lorāns Koscelnijs pēc nedēļas nogales paziņojuma par karjeras beigšanu valstsvienībā kritizējis tās galveno treneri Didjē Dešānu, atzīstot, ka izlases triumfs Pasaules kausā psiholoģiski sāpinājis vairāk nekā Ahilleja cīpslas trauma, kuras dēļ viņš pašlaik nevar spēlēt.

33 gadus vecais Koscelnijs sezonas izskaņā gūtās traumas dēļ bija spiests izlaist Pasaules kausa finālturnīru, kurā Francija kļuva par čempioni. Valstsvienībā 51 spēli aizvadījušais aizsargs gan norāda, ka savainojums nav iemesls viņa lēmumam par karjeras beigšanu izlasē. Viņš vairs nesaskata sev vietu Dešāna vadītajā komandā.

Koscelnijis veltīja Dešānam kritiku par to, ka treneris nav sazinājies ar viņu pēc smagā savainojuma gūšanas. Tāpat viņš norādījis, ka nav apmierināts arī par valstsvienības pārējās vadības klusēšanu, kas ilgst joprojām. "Tas ir kā sitiens pa pakausi. Viņš [Dešāns] man vienreiz piezvanīja septembrī, kad bija mana dzimšanas diena. Tas arī viss. Jūtos vīlies daudzos cilvēkos, ne tikai trenerī."

2012. un 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīru un 2014. gada Pasaules kausa finālturnīra dalībnieks jau pērn bija izteicies, ka pēc šīgada čempionāta Krievijā beigs karjeru izlasē. Koscelnijs uzskata, ka pienācis laiks jaunajiem, kuri (Rafaels Varāns, Benžamēns Pavārs, Presnels Kimpembe) jau tagad sevi teicami apliecinājuši, turklāt visi ir 25 gadus veci vai jaunāki.

Vienlaikus Koscelnijs atzīst, ka Pasaules kausa finālturnīra izlaišana viņu ietekmējusi vairāk nekā pieci mēneši bez futbola traumas dēļ. "Savainojums ir viena lieta, Pasaules kausa izcīnīšana ir kas cits. Uzvara Pasaules kausā psiholoģiski iespaidoja mani vairāk. Manuprāt, es Francijas izlasei biju atdevis visu, ko vien spēju. Trauma neko nav mainījusi. Es vienmēr būšu izlases līdzjutējs, bet valstsvienības kreklu es vairs neuzvilkšu."

"Tagad man ir cita domāšana. Ir Lorāns pirms traumas un pēc traumas. Vēlos turpināt spēlēt "Arsenal", atgriezties laukumā pēc iespējas ātrāk un cīnīties," piebilda Koscelnijs.

Izmantotie resursi:
independent.co.uk

     [+] [-]

, 2018-10-19 18:52, pirms 6 gadiem
jutās vīlies,ka nepiezvanīja..wtf?