Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Argentīnai iespējams iztrūkums pussargu līnijā

Rolands Eliņš

Argentīnai iespējams iztrūkums pussargu līnijā
Fernando Gago
Foto:AFP/Scanpix

Savainojumu guvis Argentīnas kluba „Boca Juniors” pussargs Fernando Gago, kura piedalīšanās Pasaules kausa finālturnīrā nu ir zem pamatīgas jautājuma zīmes.

Fernando Gago Agrentīnas izlases rindās aizvadījis 50 spēles. un izlases trenera Alehandro Sabellas spēles sistēmā ieņēma nozīmīgu lomu vidējā līnijā kopā Havjeru Maskerāno un Anhelu di Mariju. Taču „Boca Juniors” paziņojusi, ka nesenajā vietējā čempionātā gūtais ceļgala savainojums ir pietiekami nopietns, lai liktu Gago sezonu noslēgt jau tagad.

Gago saņēma kārtīgu triecienu spēlē pret „Colon de Santa Fe” (0:0), pēc kura ārsti norādīja, ka atveseļošanās periods būs divi mēneši. Jau tagad skaidrs, ka Gago Argentīnas čempionātā vairs nespēlēs, taču apdraudēta arī viņa dalība Pasaules kausā.

Argentīna pirms tā aizvadīs pārbaudes spēles pret Trinidadu un Slovēniju (4. un 7. jūnijā), bet finālturnīru uzsāks 15. jūnijā pret Bosniju un Hercegovinu. Tās grupā ir arī Irāna un Nigērija. Treneris Sabelle vēl nav komentējis Gago savainojumu un iespējamās izmaiņas savos plānos.

Gago savas karjeras laikā aizvadījis piecas sezonas karaliskajā Madrides „Real” klubā, kā arī bijis redzams „Roma” un „Valencia” sastāvos, taču pagājušajā gadā atgriezās Argentīnas slavenākajā futbola klubā, kurā uzsāka savu profesionālo karjeru.

Izmantotie resursi:
Soccer-Argentina's Gago may miss World Cup...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-15 11:51, pirms 10 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Žēl, ka Argentīnas izlasē vairs nav tādi izpildītāji kā agrāk Rikelme, Kambjaso
Man gan vairak pietrukst Juan Sebastian Veron,ja nekljudos vini visi 3 veeel speele,vismaz pagajusaja sezona tocna!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-15 12:12, pirms 10 gadiem
Maikl25 rakstīja: a man gan Maradonas pietrukst
Kanidža un Batistuta arī nenāktu par ļaunu.

     [+] [-]

, 2014-04-15 12:22, pirms 10 gadiem
To, kas notiek, ja visa komanda tiek celta tikai ap Messi mēs jau redzējām pirms gada ČL, kad Bayern sasita Barsu.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-15 12:31, pirms 10 gadiem
Argentīnas lielākā problēma ir treneris, ne spēlētāju trūkums.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-15 13:23, pirms 10 gadiem
Edgars rakstīja: To, kas notiek, ja visa komanda tiek celta tikai ap Messi mēs jau redzējām pirms gada ČL, kad Bayern sasita Barsu.
Vispār jau pagājušo gadu Messi kā straumējās pirms spēles ar PSG, tā ar Bayernu vairāk uz soliņa sēdēja nevis spēlēja. Bez tam Bayern pagājušo gadu sita visus vienalga vai komanda bija vai nebija būvēta ap Messi vai kādu citu. Un lai nu par ko , bet tāda līmeņa spēlētāju kā Gago iztrūkums Argentinai vai Brazīlijai ne tuvu nav problēma vai katastrofa. Argentīnas lielākā problēma tiešām ir tas, ka pēdējos gadus tā arī nav izdevies atrast treneri, kas liktu spēlēt izlasei kā komandai nevis atsevišķām zvaigznēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-15 15:11, pirms 10 gadiem
Kuraa vietaa Savelja ir Aardzhiju probleema, ja ar vinju kvalii bija stabili 1ie, kameer ar Djego knapi uz pk2010 tika.