Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Baumaņa debijā Latvijas pludmales futbolisti pieveic Lietuvu

Krišs Upenieks

Baumaņa debijā Latvijas pludmales futbolisti pieveic Lietuvu
Foto: LFF

Latvijas pludmales futbola izlase jaunā galvenā trenera Andreja Baumaņa vadībā šodien, 14. jūlijā, pirmajā pārbaudes spēlē Kupišķos ar rezultātu 5:3 pārspēja Lietuvas futbolistus.

Ar gūtajiem vārtiem šajā spēlē izcēlās Romāns Solomevičs, Sergejs Vasiļjevs, Edgars Rubenis, Andis Dombrovskis un Vlads Rimkus.

Abas komandas tiksies atkārtoti Kupišķu pludmales futbola stadionā svētdien, 15. jūlijā. Arī šīs spēles sākums paredzēts plkst. 12:00.

Valstsvienības sastāvā šajā nometnē kandidātu sarakstā iekļauti 11 spēlētāji, kas ikdienā spēlē Latvijas pludmales futbola čempionātā. Vairāki no šiem futbolistiem savulaik arī pārstāvējuši Latvijas telpu futbola izlasi.

Iepriekš mūsu valsti oficiālās starptautiskajās sacensībās pludmales futbola izlase pārstāvēja laika posmā no 2008. līdz 2014. gadam. Ar nenoteiktu regularitāti pludmales futbola izlase sapulcējās arī pēc tam, lai startētu dažādos neoficiālos turnīros un pārbaudes spēlēs Latvijā un ārzemēs. Iepriekšējo reizi Latvijas izlase nometni aizvadīja 2017. gada augustā. Toreiz divās pārbaudes spēlēs ar identisku rezultātu 4:3 mūsu komanda pieveica Lietuvas komandu.

Izmantotie resursi:
Pludmales futbola izlase galvenā trenera...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-14 22:03, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk