Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: PK labākā vārtu guvēja Morgana trenējas grūtniecības devītajā mēnesī

2019. gada Pasaules kausa labākā vārtu guvēja Aleksa Morgana (ASV) turpina trenēties arī grūtniecības devītajā mēnesī. Viņa ir viena no tām sportistēm, kurai ir personiski izdevīgi, ka Tokijas olimpiskās spēlēs tika pārceltas uz 2021. gadu. Divkārtējā pasaules čempione ASV izlasē aizvadījusi 169 spēles, gūstot 107 vārtus. Piezīme: lai video noskatītos vēlreiz, "jārefrešo" lapa.

, 2020-04-15 00:13, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Nīderlande PK 2019 finālā nepieveica ASV.
, 2020-04-15 09:54, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Žēl, ka Nīderlande PK 2019 finālā nepieveica ASV.
Nīderlandei finālā nebija izredžu, tas jau bija milzīgs pārsteigums, ka viņas vispār līdz finālam tika
, 2020-04-15 11:47, pirms 4 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nīderlandei finālā nebija izredžu, tas jau bija milzīgs pārsteigums, ka viņas vispār līdz finālam tika
Es ne par to.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.