Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Krievijas kapteinis Dzjuba kļuvis par šantāžas upuri un atteicies maksāt piecus miljonus

Krievijas kapteinis Dzjuba kļuvis par šantāžas upuri un atteicies maksāt piecus miljonus
Artjoms Dzjuba. Foto: Reuters/Scanpix

Sanktpēterburgas portāls Fontanka.ru atklājis, ka Krievijas futbola izlases un Krievijas čempionvienības Sanktpēterburgas "Zenit" kapteinis Artjoms Dzjuba ir kļuvis par šantāžas mēģinājuma upuri.

Pirms nepilnas nedēļas Krievijas sociālos tīklus pāršalca video, kurā Dzjuba redzams filmējam sevi masturbācijas laikā. Pēc tam Krievijas izlases galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs nolēma nesaukt Dzjubu uz šā mēneša nometni, lai neradītu lieku spriedzi komandā un dotu laiku Dzjubam atgūties, bet "Zenit" rindās Dzjuba neiesita pendeli, taču guva uzvaras vārtus pret "Krasnodar" (3:1). Tiesa gan, spēlējot jau bez kapteiņa apsēja.

Dzjuba pēc spēles publiski atvainojās par radīto ažiotāžu un izplatīto video, kas tika nozagts no viņa telefona, taču Fontanka ziņo, ka šis video materiāls ir publicēts pēc tam, kad Dzjuba atteicies šantāžistiem samaksāt piecus miljonus ASV dolāru. Dzjuba esot klātienē ticies ar šantāžistu, un viņam ir izdevies ierakstīt šo sarunu. Pieprasīto summu Dzjuba atteicies maksāt, jo tā bijusi par lielu pat viņa naudas maka biezumam un arī samaksāšana nebūtu garantējusi video tālāku neizplatīšanu.

Futbolists atteicās Fontanka komentēt šantāžas gadījumu, taču medija rīcībā esošā informācija liecina, ka sarunas ieraksts un šantāžista identitāte jau ir nodota Krievijas Federālajam drošības dienestam, kas šo lietu izmeklēs sīkāk. Ar pašreizējiem pierādījumiem pietiekot, lai ierosinātu krimināllietu par izspiešanu lielā apmērā, taču vēl tiks spriests, vai spert šādu soli, ņemot vērā iespējamo rezonansi, kāda var tikt izraisīta sabiedrībā.

Krievijas futbola izlase bez Dzjubas vakar nespēja gūt vārtus pret Moldovu (0:0), kuras rindās, izejot uz maiņu, otro spēli valstsvienībā aizvadīja Jūrmalas "Spartaka" centra pussargs Kristians Dross. Dzjuba septembrī un oktobrī sāka visas četras Krievijas izlases spēles Nāciju līgā un guva divus vārtus. Krievijas Premjerlīgā viņš šosezon 12 spēlēs ir izcēlies septiņas reizes. Maskavas "Spartak" audzēknis Sanktpēterburgas "Zenit" pievienojās 2015. gadā un Premjerlīgā "Zenit" kreklā 138 spēlēs ir guvis 61 vārtus. Valstsvienībā viņš 47 mačos guvis 26 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.fontanka.ru/2020/11/13/...


, 2020-11-13 13:01, pirms 3 gadiem
nice try! Pūces skola
, 2020-11-13 13:36, pirms 3 gadiem

Protams, smieklīgs atgadījums.
Bet, no kura laika masturbācija ir nelegāla Krievijā, ka par to var pieprasīt tādu summu?
Kur tieši tā bīstamība?
, 2020-11-13 13:42, pirms 3 gadiem
Es zinu, ka tu dročej!
Jā jā, tieši Tu!!!
, 2020-11-13 13:54, pirms 3 gadiem
Tjoma, ti shto?!
, 2020-11-13 13:56, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja:
Protams, smieklīgs atgadījums.
Bet, no kura laika masturbācija ir nelegāla Krievijā, ka par to var pieprasīt tādu summu?
Kur tieši tā bīstamība?
Nav jau runa par legalitāti un bīstamību. Runa ir par to, ka šāda video nonākšana netā ir liels apkaunojums un ļoti negatīvi ietekmē konkrētā cilvēka reputāciju. Turklāt, ja tajā iesaistīts valsts futbola izlases kapteinis. To Dzjubu jau tā daudzi RU fani heito un neciena, jo bieži vien izceļas ar stulbībām, šis video ir kronis pāri visam Jebkura sabiedrībā labi zināma cilvēka privāto video nopludināšana izraisīs plašu rezonansi.

Tu pats vari lejupielādēt video ar sevi, bet Tu nevienu neinteresē, un visiem, izņemot Tavus draugus un radus, būs poh*j, tādejādi par bīstamībām nav jādomā
, 2020-11-13 14:07, pirms 3 gadiem
Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
, 2020-11-13 14:17, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
Kā tad nemaksās neviens?Tagad tu izkaties pastulbs. Maksās,ja naudas maks atļauj. Tu pats saki,ka vajadzēja prasīt 50-100 tūkst. Citam 5 milj. ir,kā 50 tūkstoši. Vairāk sakars ir ar alkatību,ne stulbumu.
, 2020-11-13 14:17, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
Pieci miljoni rubļu IR 50k.
, 2020-11-13 14:23, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Pieci miljoni rubļu IR 50k.
"Dzjuba atteicies šantāžistiem samaksāt piecus miljonus ASV dolāru"
, 2020-11-13 14:25, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Kā tad nemaksās neviens?Tagad tu izkaties pastulbs. Maksās,ja naudas maks atļauj. Tu pats saki,ka vajadzēja prasīt 50-100 tūkst. Citam 5 milj. ir,kā 50 tūkstoši. Vairāk sakars ir ar alkatību,ne stulbumu.
Kura iedomu pasaule tu dzivo, ka Krievijas premjierligas spletajs kadam maksas 5min par video, kura vins redzams masturbejot? Es nezinu kura no iedomu pasaulem ta ir, bet tu esi zaudejis bekadu saikni ar realitati. Mekle palidzibu un noverte naudas vertibu. Zenit maksa labas algas, bet nevajag jau tagad parspilet tik loti.
, 2020-11-13 14:38, pirms 3 gadiem
Vins teica ka neviens vinu nesantazeja, bet tagag jau ir vini. Domaju ka atsutija video Orzulai, lai dabutu seksu, bet neizdevas Dzjubai. Un pec tam Orzula izlema publicet so video.
, 2020-11-13 15:07, pirms 3 gadiem
Krievu presi nelasīju, bet gan jau kopum;a nekas traks. Dīvainākais tai stāstā, laikam, ir fons uz ko šis tirināja. Būtu normālu porņuku ar meiču vai meičām uzlicis, nē, šis futeni esot skatījies
, 2020-11-13 15:19, pirms 3 gadiem
Neizbrīna šis gadījums, jo viņam uz pieres ir uzrakstīts lieliem burtiem viņa intelekta līmenis.
, 2020-11-13 15:34, pirms 3 gadiem
wifebeater rakstīja: Neizbrīna šis gadījums, jo viņam uz pieres ir uzrakstīts lieliem burtiem viņa intelekta līmenis.
Tu gribi teikt, ka intelektuāļi nemasturbē? Respektīvi, sasniedzot konkrētu intelekta līmeni, seksuālās dziņas vnk pārtop dziņā pēc jaunām zināšanām
, 2020-11-13 15:37, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: "Dzjuba atteicies šantāžistiem samaksāt piecus miljonus ASV dolāru"
Ā? Tas jau ir daudz.
, 2020-11-13 15:38, pirms 3 gadiem
Es runāju par ierakstīšanu un sūtīšanu.
, 2020-11-13 15:39, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja:
Protams, smieklīgs atgadījums.
Bet, no kura laika masturbācija ir nelegāla Krievijā, ka par to var pieprasīt tādu summu?
Kur tieši tā bīstamība?
Kopš Krievijas Federācijas 2007.gada Lielā Masturbācijas likuma.

Aizliegts raustīt ar plaukstu uz augšu, aizskart olas, domāt par vīriešiem, bāzt dibenā falliska rakstura objektus.
Saskaņā ar 7.pantu Masturbēt atļauts tikai tieša seksuālā akta laikā, ar dzimumlocekli pavērstu pret partneri, un jāzimanto ne vairāk kā trīs pumpīši. Partnerim ir jādod piekrišana.
Papildus ir noteikums, ka aizliegts veikt darbības, kas simulē masturbēšanu, tajā skaitā berzēšanās gar stūriem, rokas kustināšana gaisā vairāk kā 2 reizes kājstarpes rajonā, melones, kuru izcelsme nav NVS, un mākslīgās vāveres.
Atļauts veikt masturbācijas simulējošas darbības bez kontakta ar kājstarpi, ja tas veikts smeķīga joka ietvarā, bet ne biežāk kā 1 reizi divās stundās.
Kategoriski aizliegts masturbēt vai piekopt likuma normām atbilstošu masturbēšanas darbību veikšanu, ja telpā atrodas Putina portrets.
, 2020-11-13 16:28, pirms 3 gadiem
ruslandes pareiztic.baznīca arī atbalstīja klipu, jo tājā redzams spēlētājs ar palielu zelta krustiņu kaklā /no ārpuses, protams/ - vēstīja nevzorovskiye sredi, un kā mēs visi zinam: kas guļ- tas negrēko
, 2020-11-13 16:29, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Kura iedomu pasaule tu dzivo, ka Krievijas premjierligas spletajs kadam maksas 5min par video, kura vins redzams masturbejot? Es nezinu kura no iedomu pasaulem ta ir, bet tu esi zaudejis bekadu saikni ar realitati. Mekle palidzibu un noverte naudas vertibu. Zenit maksa labas algas, bet nevajag jau tagad parspilet tik loti.
Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. Citāts no tevis rakastītā. Kur tava tekstā vispār bija pieminēta naudas summa saistībā ar Krievijas pjemjerlīgu??
Arī es nekur to nepieminēju. Runa bija par,cik maksat ir gatavi publiski cilvēki ar naudu.
Ja tu neproti normāli izklāstīt savas domas,tad tā ir tavas,pamuļķa problēmas. Nevienam nav jāmēģina lasīt tavas domas. Nejēga.
, 2020-11-13 16:30, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Tu gribi teikt, ka intelektuāļi nemasturbē? Respektīvi, sasniedzot konkrētu intelekta līmeni, seksuālās dziņas vnk pārtop dziņā pēc jaunām zināšanām
Intelektuāļi to diez vai raksta iekšā mobilajos telefonos.
, 2020-11-13 16:31, pirms 3 gadiem
Frisk rakstīja: Vins teica ka neviens vinu nesantazeja, bet tagag jau ir vini. Domaju ka atsutija video Orzulai, lai dabutu seksu, bet neizdevas Dzjubai. Un pec tam Orzula izlema publicet so video.
kas ir Orzula un vai viņa ievēro likumu- skatīt augstāk reaktors2
, 2020-11-13 17:37, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. Citāts no tevis rakastītā. Kur tava tekstā vispār bija pieminēta naudas summa saistībā ar Krievijas pjemjerlīgu??
Arī es nekur to nepieminēju. Runa bija par,cik maksat ir gatavi publiski cilvēki ar naudu.
Ja tu neproti normāli izklāstīt savas domas,tad tā ir tavas,pamuļķa problēmas. Nevienam nav jāmēģina lasīt tavas domas. Nejēga.
Paskat, paskat, peksni tu saca taisnoties. Tu taisnojies tapec, ka saprati, ka uzrakstiju pilnigas mulkibas. SIS IR RAKSTS PAR KRIEVIJAS PREMJIERLIGAS SPELETAJU. Tu to saproti? Es rakstiju, ka ir jabut mulkim, lai domatu, ka krievijas futbolists maksas tadu summu, tu atsavi atpakal, ka es esot mulkis jo ta domaju. TAD LUDZU PASKAIDRO - ka es esmu mulkis, ja par raksta ir uzrakstits, ka Dzjubam tadas naudas neesot. Tu zini labak par vinu pasu, kas atrodas vinu maka? Beidz lidinaties pa makoniem.
, 2020-11-13 17:48, pirms 3 gadiem
Latviski es teiktu - dricelēšana !
, 2020-11-13 18:25, pirms 3 gadiem
Muļķis, kad ņem rokā draudziņu noliec telefonu.
, 2020-11-13 18:59, pirms 3 gadiem
[quote t_g_h]
Paskat, paskat, peksni tu saca taisnoties. Tu taisnojies tapec, ka saprati, ka uzrakstiju pilnigas mulkibas. SIS IR RAKSTS PAR KRIEVIJAS PREMJIERLIGAS SPELETAJU. Tu to saproti? Es rakstiju, ka ir jabut mulkim, lai domatu, ka krievijas futbolists maksas tadu summu, tu atsavi atpakal, ka es esot mulkis jo ta domaju. TAD LUDZU PASKAIDRO - ka es esmu mulkis, ja par raksta ir uzrakstits, ka Dzjubam tadas naudas neesot. Tu zini labak par vinu pasu, kas atrodas vinu maka? Beidz lidinaties pa makoniem.
[/quot
Klauns.
Re kur tavs pirmais komentārs. Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
Ne vārda par Krievijas pjemjerlīgu.
Un kādas algas tavuprāt ir Krievijas pjemjerlīga??Kā Latvijas virslīga?? Dzjubam gada alga 3 milj eiro plus bonusi. Kā minimums no 2015 gada. Kāpēc,lai vinam nebūtu 5 miljoni.
Klauns TU esi. Ej nokaunies par savu stulbumu.
, 2020-11-13 20:08, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: [quote t_g_h]
Paskat, paskat, peksni tu saca taisnoties. Tu taisnojies tapec, ka saprati, ka uzrakstiju pilnigas mulkibas. SIS IR RAKSTS PAR KRIEVIJAS PREMJIERLIGAS SPELETAJU. Tu to saproti? Es rakstiju, ka ir jabut mulkim, lai domatu, ka krievijas futbolists maksas tadu summu, tu atsavi atpakal, ka es esot mulkis jo ta domaju. TAD LUDZU PASKAIDRO - ka es esmu mulkis, ja par raksta ir uzrakstits, ka Dzjubam tadas naudas neesot. Tu zini labak par vinu pasu, kas atrodas vinu maka? Beidz lidinaties pa makoniem.
[/quot
Klauns.
Re kur tavs pirmais komentārs. Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
Ne vārda par Krievijas pjemjerlīgu.
Un kādas algas tavuprāt ir Krievijas pjemjerlīga??Kā Latvijas virslīga?? Dzjubam gada alga 3 milj eiro plus bonusi. Kā minimums no 2015 gada. Kāpēc,lai vinam nebūtu 5 miljoni.
Klauns TU esi. Ej nokaunies par savu stulbumu.
Tu tiesam nesaproti, ka es runaju par to speletaju, par ko ir raksts? Tu doma vinam ir 5mil ko maksat par video izdzesanu? Mulkis. IGNORE iemacies tak lasit vienreiz un tad spied "atbildet" pogu.
, 2020-11-13 20:20, pirms 3 gadiem
Play stupid games win stupid prizes
, 2020-11-13 20:22, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: [quote t_g_h]
Paskat, paskat, peksni tu saca taisnoties. Tu taisnojies tapec, ka saprati, ka uzrakstiju pilnigas mulkibas. SIS IR RAKSTS PAR KRIEVIJAS PREMJIERLIGAS SPELETAJU. Tu to saproti? Es rakstiju, ka ir jabut mulkim, lai domatu, ka krievijas futbolists maksas tadu summu, tu atsavi atpakal, ka es esot mulkis jo ta domaju. TAD LUDZU PASKAIDRO - ka es esmu mulkis, ja par raksta ir uzrakstits, ka Dzjubam tadas naudas neesot. Tu zini labak par vinu pasu, kas atrodas vinu maka? Beidz lidinaties pa makoniem.
[/quot
Klauns.
Re kur tavs pirmais komentārs. Ir jabut pastulbam, lai domatu, ka kads maksas 5mil par video ar masturbaciju nenonaksanu publiskaja vide. To personu vajadzetu cietuma ielikt, bet ne del ta, ka izspiesana, bet gan del vina stulbuma. Kur tik stulbs cilveks vispar var but? Butu prasijis 50-100k, butu tagad savacis naudu un neviens par to pat nerunatu. Gruti but stulbam
Ne vārda par Krievijas pjemjerlīgu.
Un kādas algas tavuprāt ir Krievijas pjemjerlīga??Kā Latvijas virslīga?? Dzjubam gada alga 3 milj eiro plus bonusi. Kā minimums no 2015 gada. Kāpēc,lai vinam nebūtu 5 miljoni.
Klauns TU esi. Ej nokaunies par savu stulbumu.
Domā, ka var uz sitiena nolikt 5 miljonus?
Droši vien, ka mājās, mašīnās, ceļojumos, draudzenēs ielicis
, 2020-11-13 20:48, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Tu tiesam nesaproti, ka es runaju par to speletaju, par ko ir raksts? Tu doma vinam ir 5mil ko maksat par video izdzesanu? Mulkis. IGNORE iemacies tak lasit vienreiz un tad spied "atbildet" pogu.
Tak aizej vitamīnus galvai padzer. Nauda viņam ir. Tieši tam futbolistam par ko ir raksts.Vardā Artjoms Djuba. Pēdējos piecos gados ir nopelnījis pāri 20 milj eiro. Un karjeru sāka pirms piecpadsmit gadiem. Nav nabags. Var atļauties 5 milj. izterēt par jebko. Vai grib šantažētajiem maksat kaut 50 tūkstoši. Tā ir cita lieta. Tu spried pēc sevis,ka nemaksātu,jo tev nekad 5 miljonu nebūs. Bet,ja tu dzīvē esi nopelnījis pari 30 milj tikai algās(plus ir reklāmlīgumi) un esi publiska persona, tev publiska apkaunojuma slieksnis varbūt ir cits. Nespried pēc sevis un ko tu kameras priekšā pa 50 tūkstoši būtu gatavs darīt.
Atā cietpauri.
, 2020-11-13 20:49, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Domā, ka var uz sitiena nolikt 5 miljonus?
Droši vien, ka mājās, mašīnās, ceļojumos, draudzenēs ielicis
Es domāju,ka ne stundas laikā savaktu,bet ja būtu gatavs maksāt,tad atrastu 5 milj. mierīgi.
, 2020-11-13 20:59, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Es domāju,ka ne stundas laikā savaktu,bet ja būtu gatavs maksāt,tad atrastu 5 milj. mierīgi.
Viss jau atkarīgs kā to naudu tērē! Krievijā viss ir lēts, bet ja tērē all exclusive, tad ātri tā nauda aiziet!
Piemēram kā Taisons tīģeri iegādājās!
, 2020-11-13 21:27, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Viss jau atkarīgs kā to naudu tērē! Krievijā viss ir lēts, bet ja tērē all exclusive, tad ātri tā nauda aiziet!
Piemēram kā Taisons tīģeri iegādājās!
Taisons,tas jau īpašs stāsts. Protams,visu var iztērēt ātri,ja nedomā.Bet apgrozoties taja lokā nav problēmu dabūt naudu,ja pavisam traki. Pārdod mašīnu,dārglietas,aizņemies..Bet nedomāju,ka viss tik katostrafāli. Nav vairs viņam 22 gadi
, 2020-11-14 04:29, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Kura iedomu pasaule tu dzivo, ka Krievijas premjierligas spletajs kadam maksas 5min par video, kura vins redzams masturbejot? Es nezinu kura no iedomu pasaulem ta ir, bet tu esi zaudejis bekadu saikni ar realitati. Mekle palidzibu un noverte naudas vertibu. Zenit maksa labas algas, bet nevajag jau tagad parspilet tik loti.
Domā, ka Dzjuba tāds vienīgais upuris pasaulē bijis? Cilvēku stulbums ir neizmērojams. Ja pat Latvijas vientuļās dāmas atrod desmitiem tūkstošu, ko pārskaitīt nelaimē nonākušiem "ASV armijas ģenerāļiem", tad, kas ir 5 ļemi sportistiem, kas gada laikā, iespējams, nopelna vairāk?. Un ņem vērā, ka pēc šāda video noplūšanas Dzjuba gan jau zaudēs sponsoru naudās krietni vairāk kā 5M.
, 2020-11-14 14:32, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Krievu presi nelasīju, bet gan jau kopum;a nekas traks. Dīvainākais tai stāstā, laikam, ir fons uz ko šis tirināja. Būtu normālu porņuku ar meiču vai meičām uzlicis, nē, šis futeni esot skatījies
Nu par taadu fonu vien 5 miljonus vajadzeeja prasiit
, 2020-11-15 09:57, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja:
Protams, smieklīgs atgadījums.
Bet, no kura laika masturbācija ir nelegāla Krievijā, ka par to var pieprasīt tādu summu?
Kur tieši tā bīstamība?
Atkal parādi savu stulbumu. Nelegāli... Bīstami.... pzd
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.