Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ronaldu konstatēta inficēšanās ar Covid-19

Rolands Eliņš

Ronaldu konstatēta inficēšanās ar Covid-19
Krištianu Ronaldu un Kilians Mbapē savu izlašu spēlē pirms pāris dienām. Foto: AF{/Scanpix

Futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu inficējies ar Covid-19, liecina Portugāles Futbola federācijas sniegtā informācija pirms rītvakar paredzētās UEFA Nāciju līgas spēles starp Portugāles un Zviedrijas izlasēm. Portugāle pirms divām dienām spēlēja pret Francijas izlasi.

Ronaldu pēc pozitīvā Covid-19 testa uzzināšanas devies pašizolācijā un attiecīgi rītdienas mačā nepiedalīsies. Viņš devās sākumsastāvā abās iepriekšējās Portugāles izlases spēlēs – septītajā oktobrī pret Spāniju un 11. oktobrī pret Franciju Nāciju līgā. Abos mačos tika spēlēts 0:0.

Pašizolācija nozīmēs, ka Ronaldu uzreiz nevarēs atgriezties sava kluba Turīnas „Juventus” rīcībā. „Juventus” no 17. oktobra līdz pirmajam novembrim paredzētas piecas spēles, ieskaitot divus mačus Čempionu līgas grupu turnīrā – pret Kijevas „Dynamo” un „Barcelona”. Pret Katalonijas klubu Juvei spēle paredzēta 28. oktobrī.

Ronaldu pats slimības simptomus neizjūt.Pārējais Portugāles izlases sastāvs saņēma negatīvs testus, taču paša Ronaldu vakar vakarā sociālajos tīklos publicētajā attēlā redzams, kā viņš bez mazākās sociālās distancēšanās pazīmēm un maskām bijis kopā ar komandas biedriem.

Tāpat jāpiemin, ka „Juventus” pirms pusotras nedēļas bija jāatrodas iekšējā burbulī viesnīcā, saskaņā ar A Sērijas noteikumiem. Ronaldu bija pirmais, kurš izvēlējās šo burbuli atstāt, jo pretējā gadījumā nebūtu varējis piedalīties Portugāles pārbaudes mačā pret Spāniju. Viņa piemēram sekoja vairāki citi „Juventus” ārzemnieki, dodoties pie savām izlasēm.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-13 17:42, pirms 4 gadiem
Paliek smieklīgi, lai neteiktu vairāk.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-13 18:05, pirms 4 gadiem
Katru reizi, kad paziņo, ka kāds saslimis, visiem pirmā doma - drīz būs bēres. Bet patiesībā tas covid nekas kā viegla saaukstēšanās nav. Man te pazīstamiem bija covids, vienu dienu bija jocīga sajūta, nekādu komplikāciju, un nākamajā jau veseli. Laikam jāpierod pie covid, jo tagad tik aukstā laika sākums, un visi te izslimos

  +1 [+] [-]

, 2020-10-13 18:10, pirms 4 gadiem
Sagaidīts otro testu,un tad domās..Nebūtu taču pirmais un pēdējas false positive

  -2 [+] [-]

, 2020-10-13 18:55, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Katru reizi, kad paziņo, ka kāds saslimis, visiem pirmā doma - drīz būs bēres. Bet patiesībā tas covid nekas kā viegla saaukstēšanās nav. Man te pazīstamiem bija covids, vienu dienu bija jocīga sajūta, nekādu komplikāciju, un nākamajā jau veseli. Laikam jāpierod pie covid, jo tagad tik aukstā laika sākums, un visi te izslimos
Un atkal nepareizi tev/ Pirmkārt, covid 19 slimošana ir atkarīgs no organisma, viens var nejust, cits, burtiski, var mirt nost....Tālāk seko izplatība, tā ir daudz augstāka kā gripai. Nemaz nerunājot, ka organisms ļoti lēnu atjaunojas pēc covid19. Ir cilvēki, kuri pat pēc pieciem mēnešiem, pēc slimošanas nav atkopušies. Un tam vīrusam neveidojas ilglaicīga imunitāte, līdz ar to, var otrreiz saslimt un nav zināms, kā organisms uz to reaģēs tad.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-13 19:04, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Un atkal nepareizi tev/ Pirmkārt, covid 19 slimošana ir atkarīgs no organisma, viens var nejust, cits, burtiski, var mirt nost....Tālāk seko izplatība, tā ir daudz augstāka kā gripai. Nemaz nerunājot, ka organisms ļoti lēnu atjaunojas pēc covid19. Ir cilvēki, kuri pat pēc pieciem mēnešiem, pēc slimošanas nav atkopušies. Un tam vīrusam neveidojas ilglaicīga imunitāte, līdz ar to, var otrreiz saslimt un nav zināms, kā organisms uz to reaģēs tad.
Shis viiruss ir ljoti efektiiga gripa.

Tieshi taa, ar daudz augstaaku izplatiibu (daudz labaak "turas" pie cietaam virsmaam, ne tikai lido pa gaisu), turklaat nonaakot cilveeka organismaa saasina visas esoshaas slimiibas un kaites.

Tieshi taapeec vienkaarshi inficeeshanos pie labas imunitaates var viegli vispaar nemaniit. Tachu tas arii noziimee to, ka shaads cilveeks vienalga to var izplatiit apkaarteejiem, pats to neapzinoties (tieshi shis ir iemesls, kaapeec valkaat maskas, ne jau lai sevi pasargaatu, bet apkaarteejos).

Un jaa, piekriitu, ka visi to dabuusim/esam dabuujushi pat nemanot. Diezgan nezheeliiga dabiskaa atlase.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-13 20:00, pirms 4 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Un jaa, piekriitu, ka visi to dabuusim/esam dabuujushi pat nemanot. Diezgan nezheeliiga dabiskaa atlase.
Atlase ne atlase, bet nav jēgas kaut kādiem idiotiskiem pusierobežojiem.
Ja nevar uz divām nedēļām aiztaisīt ciet gandrīz pilnīgi visu (paliek policija, slimnīcas, ātrā palīdzība, pažarnieki), tad pārējās aktivitātes ir bulšits.

     [+] [-]

, 2020-10-13 23:36, pirms 4 gadiem
Nu un?

     [+] [-]

, 2020-10-13 23:53, pirms 4 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Atlase ne atlase, bet nav jēgas kaut kādiem idiotiskiem pusierobežojiem.
Ja nevar uz divām nedēļām aiztaisīt ciet gandrīz pilnīgi visu (paliek policija, slimnīcas, ātrā palīdzība, pažarnieki), tad pārējās aktivitātes ir bulšits.
Tieši tā, kaut kāda huiņa tagad notiek, es, piemēram, gribu aizlidot uz Ņujorku... bet nekā.