Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Turans apgalvo, ka viņa balsojums ticis sagrozīts

Rolands Eliņš

Turans apgalvo, ka viņa balsojums ticis sagrozīts
Arda Turans
Foto: AFp/Scanpix

Turcijas izlases kapteinis Arda Turans pavēstījis, ka FIFA pārstāvji nepareizi uztvēruši viņa balsojumu Gada trenera balvai, jo viņš savu balsi atdeva Djēgo Simeonem, savukārt oficiālajā balsojuma pārskatā norādīts, ka Turana favorīts bijis Žuzē Mourinju.

"Par "Ballon d`Or" un Gada trenera balvu man ir vairāki jautājumi un vēlētos tiem vēlreiz pievērst uzmanību," ar sociālā tīkla "Twitter" palīdzību pavēstīja Arda Turans, Turcijas izlases kapteinis. "Dienā, kad tika vaicāts mans viedoklis, es savu balsi atdevu Djēgo Simeonem kā labākajam trenerim un Krištianu Ronaldu kā labākajam futbolistam."

"Manuprāt, Simeone ir labākais treneris pasaulē, un es būtu ļoti priecīgs, ja viņam izdotos iegūt šo balvu. Vēlos arī, lai prese un visa pārējā pasaules zinātu par manu izvēli. Paskaidroju to vēlreiz, lai nerastos ne mazākās domstarpības."

Domstarpības tomēr radušās, jo FIFA oficiālajā pārskatā par Gada trenera balsojumu norādīts, ka Turans Simeonem atvēlējis tikai trešo vietu, viņam priekšā nostādot Žuzē Mourinju un Joahimu Lēvu. Kopējā balsu summā Simeone, kurš ir Turana treneris "Atletico" komandā, palika trešais aiz Lēva un Karlo Ančeloti, turklāt starpība bija pietiekami liela, lai viena balss neko nemainītu. Savukārt Turana balsojums futbolistu konkurencē sakrīt gan viņa vārdos, gan FIFA dokumnetos.

Apmierināts ar balsojumu nebija arī Vācijas izlases futbolists Tonijs Kross, tiesa, viņa sašutums vērsās tieši pret rezultātiem: "Tas ir pārsteidzoši un nedaudz negodīgi, ka Lionels Mesi saņēma vairāk balsu nekā Manuels Noiers. Es uzskatīju, ka uzvarētājs izšķirsies strap Manuelu un Krištianu. Manuels bija galvas tiesu pārāks pār citiem vārtsargiem, un Krištianu bija neapšaubāmi labākais laukuma spēlētājs. Manuels bija pelnījis balvu, taču nav šaubu, ka arī Ronaldu ir cienīgs uzvarētājs."

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ArdaTuran10line
Arda Turan claims his vote for 2014’s...
Messi did not deserve second place, says Kroos...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-01-13 12:15, pirms 9 gadiem
kur Blaters, tur viss "notiek"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-01-13 12:33, pirms 9 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Tāpat kā Real nekas nemainītos, ja pendeles sistu Beils un CR vietu ieņemtu James vai Beils, bet CR tiktu pārdots.
Ja nebūtu CR, tad real nemaz tik bieži nesistu pendeles. Nevar salīdzināt CR caur kuru visa RM spēle balstās un Noieru, kurš stāv kastē un bieži spēlēs pat neatsit nevienu bumbu, jo vkn nav sitienu pa Bayer vārtiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-13 15:58, pirms 9 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Vislabāk man patika Tjerī Anrī(leģenda futbolā) sejas izteiksme

to varēja tulkot tā - kas tas Ronaldo pilnīgs pajols ir?
man ar tā likās

  -1 [+] [-]

, 2015-01-13 16:03, pirms 9 gadiem
Simboliska izlase ari tada pasmiekliga, Godins pat 2. izlase nav ieklauts, kas vinji nirgaajas, vai?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-13 16:54, pirms 9 gadiem
objektiivais rakstīja: Ja nebūtu CR, tad real nemaz tik bieži nesistu pendeles. Nevar salīdzināt CR caur kuru visa RM spēle balstās un Noieru, kurš stāv kastē un bieži spēlēs pat neatsit nevienu bumbu, jo vkn nav sitienu pa Bayer vārtiem
Tu pat nemāki komandas nosaukumu pareizi uzrakstīt, kā tad tu vari zināt, kas notiek Bayern spēlēs?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-13 18:59, pirms 9 gadiem
Tagad katrs cenšas attaisnoties, kāpēc nav balsojuši par saviem komandas biedriem, vai komandas treneri. Šis attaisnojums vissmieklīgākais .