Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

FIFA par spēlētāju iespaidošanu diskvalificē Afganistānas FA prezidentu

Ints Megnis
Ints Megnis

FIFA par spēlētāju iespaidošanu diskvalificē Afganistānas FA prezidentu
Keramūdins Karims (centrā). Foto: FIFA

Par spēlētāju seksuālu un fizisku iespaidošanu Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) piespriedusi 90 dienu diskvalifikāciju Afganistānas Futbola federācijas prezidentam Keramūdinam Karimam.

Savā paziņojumā FIFA atklājusi, ka pagaidām Karims diskvalificēts uz 90 dienām, tomēr sods var tikt pagarināts.

FIFA neprecizē apsūdzību detaļas, vien saka, ka "sankcijas ieviestas pēc notiekošās izmeklēšanas pret Afganistānas Futbola federācijas vadību, par ko runājušas vietējās amatpersonas un vairāki mediji".

Par vairāku sieviešu futbolistu un treneru apsūdzības pret federācijas prezidentu pagājušajā mēnesī vēstīja britu izdevums "The Guardian". Notikumi ar spēlētāju fizisku iespaidošanu un arī izvarošanu risinājušies gan pašā Azerbaidžānā, gan šogad februārī treniņnometnē Jordānijā. Afganistānas prezidents Ašrafs Gani komentēja, ka notikušais "šokējis visus afgāņus".

Izmantotie resursi:
https://www.bignewsnetwork.com/news...

     [+] [-]

, 2018-12-12 19:41, pirms 5 gadiem
Autors-" Notikumi ar spēlētāju fizisku iespaidošanu un arī izvarošanu risinājušies gan pašā Azerbaidžānā, gan..." Kāds šeit sakars ar Azerbaidžānu?