Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Portugāle bez Ronaldu Nāciju līgas spēlē viesosies Polijā

Portugāle bez Ronaldu Nāciju līgas spēlē viesosies Polijā
Portugāles izlases futbolisti priecājas par Andrē Villas (centrā) vārtu guvumu. Foto: EPA/Scanpix

UEFA Nāciju līgas futbolā A divīzijas ietvaros šodien Portugāles izlase, kurai gan nepalīdzēs Krištianu Ronaldu, spēlēs Polijā pret vietējo valstsvienību.

Eiropas čempioni bija bez Ronaldu jau pagājušajā mēnesī, kad Portugāle ar 1:0 apspēlēja Itāliju. Arī Polija līdz šim Nāciju līgā spēlējusi vienīgi ar Itāliju, cīnoties neizšķirti 1:1. Ja septembra sasaukumā Ronaldu izlasē netika iekļauts, lai labāk iejustos Turīnas "Juventus" rindās, šobrīd portugāļu superzvaigznei prātu nomāc apsūdzības izvarošanā.

Nespēlējot Ronaldu, par Portugāles izlases uzbrukuma līderi kļuvis "Sevilla" komandu pārstāvošais Andrē Silva, kurš šosezon ir Spānijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, kā arī iesita nesenajā mačā pret Itāliju.

Tikmēr Polijas izlasē otrdien savu 100. maču plāno aizvadīt tās uzbrukuma zvaigzne Roberts Levandovskis.

Nāciju līgas B divīzijā šodien Krievijas izlase uzņems Zviedriju. Šī spēle gan paliks valsti satricinājušā skandāla fonā, jo pašlaik apcietinājumā atrodas tās futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs, kurus vaino līdzdalībā kautiņos.

Trīs spēles gaidāmas C divīzijā, vienā no tām Lietuvai uzņemot Rumānijā, bet divas no tām notiks D divīzijā, kurā ikdienā spēkojas arī Latvija.

UEFA Nāciju līga, 11. oktobris

LīgaLaiksSpēle
A21:45Polija - Portugāle
B22:45Krievija - Zviedrija
C21:45Izraēla - Skotija
C21:45Lietuva - Rumānija
C21:45Melnkalne - Serbija
D21:45Fēru salas - Azerbaidžāna
D21:45Kosova - Malta

Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.