Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pēc smaga zaudējuma krieviem amatu zaudē Čehijas treneris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc smaga zaudējuma krieviem amatu zaudē Čehijas treneris
Karels Jarolīms
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Pēc smaga zaudējuma pārbaudes spēlē amatu zaudējis Čehijas futbola izlases galvenais treneris Karels Jarolīms. Čehijas izlase pirmdien viesos Rostovā pārbaudes spēlē ar 1:5 (0:3) kapitulēja Krievijai, bet dienu vēlāk Čehijas Futbola asociācija paziņoja par Jarolīma atlaišanu.

"Pēc abpusējas vienošanās Jarolīms pamet izlases galvenā trenera amatu," teikts asociācijas paziņojumā, norādot, ka tuvākajā laikā tiks apzināti kandidāti, kas varētu pretendēt uz vakanto izlases vadītāja amatu. Čehijas mediji ziņo, ka uz galvenā trenera amatu varētu pretendēt Prāgas "Slavia" vadītājs Jaroslavs Šilhavijs, kā arī Čehijas U-21 izlases galvenais treneris Vitēžlavs Lavička.

62 gadus vecais Jarolīms par Čehijas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2016.gadā, taču viņa vadībā Čehijas izlase nekvalificējās šī gada Pasaules kausa finālturnīram.

Šogad Čehijas izlase ir piedzīvojusi četrus zaudējumus sešās spēlēs, tostarp pagājušajā nedēļā UEFA Nāciju līgas B divīzijas spēlē mājās ar 1:2 zaudēja Ukrainai.

Pirmdien piedzīvotais zaudējums Čehijai bija smagākais kopš tā 1993. gadā atdalījās no Slovākijas.

Jarolīms savas karjeras laikā trenējis dažādas Čehijas komandas. Tāpat viņš vadījis vienības Saūda Arābijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, kā arī 2010./2011. gada sezonā viņš bija pie stūres Slovākijas klubam Bratislavas "Slovan".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-09-11 14:52, pirms 6 gadiem
Te daži pļurkstēja, ka šis kāsiens jau neko nenozīmējot čehiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-11 16:36, pirms 6 gadiem
Nezinu,ko kas nozīmē,bet pēc tādiem zāģiem,ņem cepuri un tinies.Tā kā viss loģiski.

     [+] [-]

, 2018-09-11 20:07, pirms 6 gadiem
Man ir garlaicīgi((
Zēni - rakstiet. Iepazīsimies, tiksimies!
Man ir 23 gadi. Es esmu jautra! Foto un telefons profilā. Rakstiet tagad >︍>︍> 18pop.tk