Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sneijders iesit ar papēdi, Itālija nenotur divu vārtu pārsvaru pret Haiti

Sneijders iesit ar papēdi, Itālija nenotur divu vārtu pārsvaru pret Haiti
Žans Eids Moriss pret Davidi Astori
Foto: AP/Scanpix

Šodien Pekinā notika pārbaudes spēle starp Ķīnas un Nīderlandes futbola izlasēm. Nīderlandi jau 11.minūtē no 11 metru atzīmes vadībā izvirzīja Robins van Pērsijs, bet pēc neilga brīža Ķīna palika mazākumā. Atlikušajā spēles daļā skaistus vārtus guva Veslijs Sneijders, kurš nodrošināja komandai uzvaru ar rezultātu 2:0. Savukārt citā spēlē Itālija mača galotnē nespēja noturēt divu vārtu pārsvaru pret necilo Haiti - 2:2.

Ķīnas izlase jau ir izstājusies no cīņas par iekļūšanu Pasaules kausa finālturnīrā. Ķīna izstājās Āzijas zonas trešajā posmā, kad grupu turnīra sešos mačos tika pie trim uzvarām, taču ar deviņiem punktiem palika gan aiz Irākas (15 punkti), gan Jordānijas (12). Ceturtdien draudzības spēlē ķīnieši zaudēja Uzbekistānai (1:2). Tikmēr Nīderlande Eiropas zonā sešās spēlēs ir svinējusi sešas uzvaras un krietni apsteidz tuvākās sekotājas Ungāriju (11) un Rumāniju (10). Piektdien nīderlandieši pārbaudes spēlē pieveica Indonēziju - 3:0.

Salīdzinājumā ar maču Džakartā šodien Pekinā Nīderlandes izlases sākumsastāvā bija piecas izmaiņas. Kaut arī pirmajās minūtēs pēc centrējuma teicama izdevība bija mājiniekiem, 11.minūtē rezultātu atklāja Luisa van Gāla vadītā komanda. Vispirms Arjens Robens soda laukumā tika nogāzts no aizmugures, bet pēc tam Robins van Pērsijs pārliecinoši aizsūtīja vārtsargu uz nepareizo pusi (1:0). Jau pēc divām minūtēm situācija Ķīnai kļuva katastrofāla. Kins Šens pie sava soda laukuma pusapļa rupji ieleca kājās Džonatanam de Guzmanam un tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm.

Pirmajā puslaikā, soda laukumā saņēmis bumbu pēc centrējuma, teicamu momentu izšķērdēja jau pieminētais Robens, kurš netrāpīja tuvajā vārtu stūrī. Nākamie un, kā vēlāk izrādījās, arī pēdējie vārti tika gūti mača 66.minūtē, kad Nīderlande izspēlēja teicamu kombināciju un Veslijs Sneijders pēc Robena piespēles skaisti ar papēdi trāpīja tukšā vārtu stūrī. Jāatzīmē, ka kombinācijas sākumposmā Sneijderam netika fiksēts minimāls aizmugures stāvoklis.

Jau nākamnedēļ sāksies Konfederāciju kausa izcīņa, un Eiropas čempionāta fināliste Itālija jau ir ieradusies Brazīlijā, kur Riodežaneiro pilsētā tikās ar Ziemeļamerikas un Centrālamerikas reģiona komandu Haiti. Itālijas pretiniece Pasaules kausa atlases ciklu sāka ar otro posmu un grupā palika otrajā vietā aiz Antigvas un Barbudas, kas pēcāk trešajā posmā sešās spēlēs pret ASV, Jamaiku un Gvatemalu tika tikai pie viena punkta. Itālija jau 19.sekundē atklāja rezultātu - pēc Antonio Kandrevas piespēles izcēlās Emanuele Džakerīni (1:0).

Līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida 71 minūte - Stefans El Šāravi sita no tuvas distances, bet pirmais pie vārtsarga atvairītās bumbas bija Klaudio Markīzio (2:0). Pirms dažām dienām pret Spāniju (1:2) guva vēlus vārtus, un tas izdevās arī šoreiz - 85.minūtē 11 metru soda sitienu realizēja Paskāls Miljēns. Taču Haiti ar vieniem vārtiem neaprobežojās un kompensācijas laika pirmajā minūtē pat izrāva neizšķirtu - Itālijas aizsardzība neveiksmīgi nospēlēja pēc tālas piespēles, un Žans Filips Pegero raidīja bumbu garām Federiko Marketi (2:2). Itālija Konfederāciju kausā spēlēs vienā grupā ar Brazīliju, Japānu un Meksiku.

Veslija Sneijdera vārtu guvumus

Izmantotie resursi:
Goal.com
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2013-06-11 17:33, pirms 11 gadiem
Pēc šāda snieguma Sneijderu sāks gribēt ne tikai Chelsea
, 2013-06-11 18:35, pirms 11 gadiem
man jau gribēja iestāstīt, ka pēc iepriekšējās sezonas Sneijders nekam vairs neder, bet redz, ja tiek uz laukuma labā komandā, tad ir arī rezultāts.
, 2013-06-11 18:35, pirms 11 gadiem
Nu jaa interesanti, ka tik uzskatamu aizmuguri nenosvilpa. Bet varti loti smuki
tikai kads sakars ar Chelsea?? viniem interesee Sneiders?
, 2013-06-11 18:41, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: Nu jaa interesanti, ka tik uzskatamu aizmuguri nenosvilpa. Bet varti loti smuki
tikai kads sakars ar Chelsea?? viniem interesee Sneiders?
Kurtuā paliks "Atletico", turki par Sneijdera...
, 2013-06-11 20:40, pirms 11 gadiem
Didier Drogba Amazing Goal (Galatasaray 3-1...

rekur Drogba nesen līdzīgu ielika un pret daudz spēčigāku pretinieku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-12 01:39, pirms 11 gadiem
Itālija pret Haiti ar nodarbojās ar labdarību(Spānija visus ienākumus no spēles pārskaitīja dabas katastrofas cietušās valsts palīdzības kontos)?
, 2013-06-12 01:45, pirms 11 gadiem
sochee rakstīja: Didier Drogba Amazing Goal (Galatasaray 3-1...

rekur Drogba nesen līdzīgu ielika un pret daudz spēčigāku pretinieku
ni ja runājam par tāda veida goliem,tad Žuli gols skaistākais ko esmu redzējis,skatīt video beigās
AS Monaco - Real Madryt - YouTube
, 2013-06-12 12:14, pirms 11 gadiem
ZX rakstīja: Pēc šāda snieguma Sneijderu sāks gribēt ne tikai Chelsea
Pret Ķīnu :|
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.