Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Islandei savainojuma dēļ, visticamāk, nespēlēs pamatsastāva uzbrucējs

Agris Suveizda

Islandei savainojuma dēļ, visticamāk, nespēlēs pamatsastāva uzbrucējs
Jons Bedvarsons pret Kasparu Dubru
Foto: AFP/Scanpix

Jau rītvakar Islande un Latvija vēlreiz tiksies savā starpā 2016. gada Eiropas čempionāta atlases cikla ietvaros. Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pirmsspēles preses konferencē apsveica islandiešus ar iekļūšanu finālturnīrā, bet mājinieku treneris Lāšs Lāgerbeks atklāja, ka traumas dēļ, visticamāk, nespēlēs uzbrucējs Jons Bedvarsons.

Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars: "Vispirms vēlos jūs apsveikt, iekļūšana finālturnīrā ir liels sasniegums visai nācijai. Lieliski redzēt, ko esat panākuši. Jums ir lielisks treneris un ļoti labi spēlētāji. Grūti teikt, vai esmu pārsteigts [par Islandes došanos uz Franciju]. Pirms atlases cikla droši vien nedomājām, ka Nīderlande, ļoti iespējams, netiks uz finālturnīru, taču futbolā notiek daudz kas negaidīts."

Viens no diviem Islandes galvenajiem treneriem Lāšs Lāgerbeks sacīja, ka uzbrucējs Jons Bedvarsons diez vai būs gatavs rītvakar doties laukumā, jo vēl jūtot savainojuma sekas un, ņemot vērā pašreizējo stāvokli, nebūtu prātīgi viņu negatavu sūtīt laukumā. Šajā ciklā Bedvarsons ir piedalījies visās astoņās spēlēs, sešās no tām sākot sākumsastāvā un gūstot vienus vārtus. Viņa aizstājēju Lāgerbeks gan neatklāja: "Jau par 100% zinām, kuri spēlētāji rīt sāks spēli, taču tā būtu necieņas izrādīšanai komandai, ja jums to paziņotu pirms viņiem. Turklāt arī gaidīt sastāvus ir aizraujošāk."

Diskvalifikācijas dēļ nespēlēs arī komandas kapteinis un balsta pussargs Ārons Gunarsons. "Viņš atlases ciklā bijis lielisks," sacīja Lāgerbeks. "Vienmēr vēlamies, lai sastāvu varētu izvēlēties no maksimāli stiprākā spēlētāju loka, taču [dažu futbolistu prombūtnē] vajadzētu saskatīt nevis problēmas, bet gan risinājumus. Ceru, ka būsim atraduši vīru, kurš spēs viņu pienācīgi aizvietot."

Latvijas žurnālisti Lāgerbekam vaicāja, kā viņš ikdienā pēta kandidātu loku: "Lielākoties skatos spēles televīzijā, dažādu iemeslu dēļ vairs tik daudz nelidoju. Turklāt spēlētāji ir plaši izkaisīti pa pasauli un asociācija nevar atļauties [doties pie katra]."

Izmantotie resursi:
Fótbolti.net
Fótbolti.net

  -1 [+] [-]

, 2015-10-09 20:17, pirms 9 gadiem
Eiduru redzeesim laukumaa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-09 21:45, pirms 9 gadiem
Bukmeikeru likmes kautkā bišķin par traku. Islande ir favorīts, bet tomēr atšķirība nav tik liela
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja