Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Zviedrija ar eksperimentālu sastāvu pārbaudes spēlē pieveic moldāvus

Zviedrija ar eksperimentālu sastāvu pārbaudes spēlē pieveic moldāvus
Zviedrijas izlases futbolisti. Foto: svenskfotboll.se

Pārbaudes spēlē futbolā Kataras galvaspilsētā Dohā Zviedrijas izlase, kas cīnījās ļoti eksperimentālā sastāvā, ar 1:0 pieveica Moldovu. Vienīgos vārtus zviedru labā mača 32. minūtē guva Maskavas "Spartak" uzbrucējs Jordans Lāšons.

Ja Moldovas izlases sastāvs bija līdzīgs tam, kāds tas bija 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cīņās, tad zviedri šovakar laukumā laida tikai divus futbolistus, kuri pērnajā rudenī piedalījās finālturnīra kvalifikācijā - Zviedrijas čempiones Stokholmas "Djurgården" 30 gadus veco aizsargu Markusu Danielsonu un cita Stokholmas kluba "Hammarby" 24 gadus veco uzbrucēju Muameru Tankoviču.

Jāatzīmē, ka Moldovas izlases rindās laukumā izgāja divi "Optibet" Virslīgas futbolisti - Danu Spetaru ("Liepāja") un Anatolijs Prepelica (Jūrmalas "Spartaks"). Tāpat Dohā spēlēja arī divi bijušie Virslīgas futbolisti Andrejs Kožokari un Konstantīns Bogdans.

Zviedru treniņnometne Katarā turpināsies ar 12. janvārī paredzēto cīņu ar Kosovas valstsvienību.

Kā zināms, tad Zviedrijas izlase 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā F apakšgrupā izcīnīja 21 punktu, nosargājot otro pozīciju - zviedri palika tikai aiz Spānijas, bet apsteidza Rumāniju, Norvēģiju, Fēru salas un Maltu.

"Euro 2020" finālturnīrā skandināvi E apakšgrupā spēkosies ar Spāniju (15. jūnijā), Nāciju līgas B "play-off" zara (Bosnija un Hercegovina/Ziemeļīrija/Slovākija/Īrija) uzvarētāju (19. jūnijā) un Poliju (24. jūnijā).

Izmantotie avoti:
https://www.svenskfotboll.se/nyhete...


Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.