Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Mesi divi vārti vienas minūtes laikā, Argentīna sagrauj Nikaragvu

Mesi divi vārti vienas minūtes laikā, Argentīna sagrauj Nikaragvu
Argentīnas izlases zvaigzne Lionels Mesi izdara rezultatīvu sitienu. Foto: Reuters/Scanpix

Pārbaudes spēlē pirms gaidāmā "Copa America" turnīra optimālā sastāvā esošā Argentīnas izlase, pateicoties Lionela Mesi diviem vārtu guvumiem minūtes intervālā, ar 5:1 sagrāva Nikaragvu.

Argentīnieši jau no spēles ievada pārņēma nospiedošu pārsvaru, taču ilgu laiku nespēja realizēt savas iespējas. Atvieglojumu vietējai publikai sniedza Mesi, kurš 37. minūtē filigrāni apspēlēja vairākus nikaragviešu aizsargus, ar sitienu pretkustībā pārspējot arī viesu vārtsargu (1:0). Jau pēc minūtes Mesi vārtos pielaboja Nikaragvas vārtsarga atsisto bumbu - 2:0 Argentīna.

Pēc puslaiku pārtraukuma Mesi un Serhio Agvero tika nomainīti, laukumā dodoties jaunās paaudzes zvaigznei Paulo Divalam. Rezultāts izrādījās pat labāks nekā cerēts, līdz 81. minūtei argentīniešiem pēc diviem Milānas "Inter" uzbrucēja Lautaro Martinesa un viena "Watford" pussarga Roberto Pereiras precīza raidījuma bija izdevies panākt jau 5:0 savā labā. Skatu gan nedaudz pabojāja kompensācijas laiks, kurā Nikaragva nopelnīja 11 metru soda sitienu, Huanam Bareram rezultātā pārvēršot (1:5) vienīgo viesu izdarīto sitienu vārtu rāmī.

Argentīnieši "Copa America" apakšgrupā spēkosies ar Kolumbiju, Paragvaju, kā arī speciālu ielūgumu saņēmušo Kataras izlasi. Savukārt Nikaragva Zelta kausa izcīņā spēlēs ar Kostariku, Bermudu un Haiti.

Citā spēlē cita "Barcelona" kluba zvaigzne Luiss Svaress nāca laukumā 63. minūtē, pēc sešām minūtēm gūstot Urugvajas izlases otros vārtus drošā panākumā pār Panamas valstsvienību (3:0). Uzvaras sitiens 19. minūtē padevās Maksimiljano Gomesam, kamēr Madrides "Real" pussargs Federiko Valverde 79. minūtē uzstādīja cīņas gala rezultātu.

Urugvajieši "Copa America" turnīrā ielozēti vienā grupā ar Ekvadoru, pašreizējo čempioni Čīli un uzaicināto Japānu. Panama Zelta kausā spēlēs ar Trinidādu un Tobāgo, ASV un Gaijānu.

Izlašu pārbaudes spēles, 8. jūnijs

SpēleRez.
Urugvaja - Panama3:0
Argentīna - Nikaragva5:1
Indija - Taizeme1:0
Singapūra - Zālamana Salas4:3
Kirasao - Vjetnama1:1 / 5:4 11 m s. s.
Nigērija - Zimbabve0:0

, 2019-06-08 09:52, pirms 5 gadiem
GOAT
, 2019-06-08 10:24, pirms 5 gadiem
Nikaragva mūsu līmeņa komanda. Šaubos, vai Latvija iesistu Argentīnai.
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.