Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase aizvada treniņu Slokā, pievienojies arī Ošs

Krišs Upenieks

Latvijas izlase aizvada treniņu Slokā, pievienojies arī Ošs
Latvijas futbola izlase treniņā Slokā
Foto: Latvijas Futbola federācija

Mariana Pahara vadībā Latvijas futbola valstsvienība aizvadījusi slēgto treniņu Jūrmalā, Slokā, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei pret Nīderlandi. Treniņos pievienojies arī Mārcis Ošs, taču viņš nav izsaukts, bet ar izlasi atrodas, lai visa komanda pilnvērtīgi varētu trenēties.

Sarunā ar Sportacentrs.com Latvijas futbola valstsvienības preses sekretārs Viktors Sopirins apstiprināja, ka futbola kluba ''Jelgava'' centra aizsargs Mārcis Ošs pašlaik ir kopā ar izlasi. Raženais aizsargs aizstāj traumēto Oļegu Laizānu, lai izlase pilnvērtīgi varētu trenēties un izpildīt visus vingrinājumus. Pašlaik gan nav skaidrs, vai Mārcis paliks arī uz nākamajiem treniņiem.

Pēc divu dienu pauzes treniņus atsākusi arī Nīderlandes izlase, kura pirms pāris dienām uzbrukumiem dominējošā futbola spēlē pārbaudes mačā ar 3:4 piekāpās ASV futbolistiem. Sportacentrs.com šorīt jau ziņoja, ka nīderlandiešu treneris Gūss Hidinks atskaitījies pirmos trīs spēlētājus - pussargus Čaronu Šeri ("Groningen") un Deiviju Preperu ("Vitesse"), kā arī aizsargu Džoelu Veltmanu ("Ajax").

Pašlaik Nīderlandei arī netrūkst problēmu ar nelieliem savainojumiem - pēc spēles pret ASV arī šovakar treniņā Nordveikā nepiedalījās PSV pussargs Memfiss Depajs, Ceļgala savainojuma dēļ visu pagājušo nedēļu individuāli strādāja viens no pretinieku izlases stabilākajiem centra aizsargiem Rons Vlārs (''Aston Villa''). Šovakar gan Vlārs jau bijis kopējā grupā, kas nozīmē, ka, visticamāk, izlasei varēs palīdzēt spēlē Rīgā.

Piektdien, 12. jūnijā Rīgā, Skonto stadionā, spēle starp Latvijas un Nīderlandes izlasēm sāksies pulksten 21:45.

Izmantotie resursi:
Cookies op AD.nl

  +2 [+] [-]

, 2015-06-08 20:57, pirms 9 gadiem
Ošs vismaz pusdienas dabū ?

  -1 [+] [-]

, 2015-06-08 21:22, pirms 9 gadiem
Maijā??

  -2 [+] [-]

, 2015-06-08 22:37, pirms 9 gadiem
Zināju, ka Ošs ir gandrīz izlases līmenī, gan jau tuvākajā laikā varētu arī piedzīvot debiju

  +3 [+] [-]

, 2015-06-08 22:53, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Zināju, ka Ošs ir gandrīz izlases līmenī, gan jau tuvākajā laikā varētu arī piedzīvot debiju
Zel ka Latvija nav autu mesanas izlases, tur vins varetu debitet

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:12, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Zināju, ka Ošs ir gandrīz izlases līmenī, gan jau tuvākajā laikā varētu arī piedzīvot debiju
Viņš nav izsaukts, bet vienkārši aizvieto Oļegu Laizānu treniņos, lai būtu pienācīgais spēlētāju skaits. Skaidrs, ka par debiju tas itin neko vēl neliecina, bet par to, ka Mārcis ir Pahara paplašinātajā kandidātu saraksā, gan.