Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rūnijs nesāks atvadu spēli no izlases, laukumā dodoties otrajā puslaikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rūnijs nesāks atvadu spēli no izlases, laukumā dodoties otrajā puslaikā
Veins Rūnijs. Foto: Reuters/Scanpix

Nākamajā ceturtdienā Anglijas Futbola asociācija godinās valstsvienības labāko vārtu guvēju Veinu Rūniju. Kļuvis zināms, ka pārbaudes spēlē pret ASV viņš iesaistīsies otrajā puslaikā un nebūs komandas kapteinis.

Veins Rūnijs Anglijas izlasē aizvadījis 119 spēles un guvis 53 vārtus. Viņš iepriekšējoreiz valstsvienības krāsas aizstāvēja 2016. gada novembrī pret Skotiju, taču Futbola asociācija pieņēma lēmumu godināt Rūnija ieguldījumu Anglijas futbolā un labdarībā, ļaujot uzbrucējam aizvadīt atvadu spēli.

Tādējādi Rūnijs, kurš tagad spēlē amerikāņu klubā "DC United", atvadu spēli aizvadīs 15. novembrī pret ASV. Tomēr kļuvis zināms, ka 33 gadus vecais futbolists nedosies laukumā pamatsastāvā, nebūs komandas kapteinis un arī nevilks mugurā sev ierasto kreklu ar desmito numuru.

Rūnija labdarības organizācija nesaņems naudu no biļešu pārdošanas, taču stadionā tiks rīkotas īpašas izklaides, kurās cilvēkiem būs iespēja ziedot. Tāpat ziedot iespējams brīdī, kad tiek iegādāta biļete.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +6 [+] [-]

, 2018-11-06 19:25, pirms 5 gadiem
Fantastisks virsraksts.

     [+] [-]

, 2018-11-06 20:13, pirms 5 gadiem
Nedosies, nebūs un nevilks - normāla attieksme pret džeku kurš izlasei daudz devis..

  +3 [+] [-]

, 2018-11-06 21:13, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Fantastisks virsraksts.
Tiešām, lasīju to virsrakstu reizes piecas, un tāpat īsti gudrs netiku. Varēja taču uzrakstīt vienkāršāk: Rūnijs savā izlases atvadu mačā laukumā dosies otrajā puslaikā.

     [+] [-]

, 2018-11-07 22:57, pirms 5 gadiem
tasturchalis rakstīja: Nedosies, nebūs un nevilks - normāla attieksme pret džeku kurš izlasei daudz devis..
Tieši to pašu padomāju, ja vēl pirmie divi VARBŪT ir saprotami, tad par trešo "nevilks" galīgi nesaprotu, to numuru angļiem vajadzētu iemūžināt, jo Rūnijs bija vienīgais, kas reāli prata spēlēt angļiem, tad kad bija viņa ziedu laiki un angļi bez Rūnija būtu vienu ja ne 2 pasaules kausus pēc kārtas izlaiduši (2010 un 2014). Un pa lielam viņš joprojām var spēlēt augstā līmenī, bet paši angļi angļu klubos viņu izčakarēja, pa visām pozīcijām izmētājot. Labi jau, ka nelika par vārtsargu spēlēt un nepārmeta golu trūkumu.

     [+] [-]

, 2018-11-09 09:23, pirms 5 gadiem
Fantastisks autorelis