Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Beils piekto reizi sešu gadu laikā tiek atzīts par Velsas labāko futbolistu

Beils piekto reizi sešu gadu laikā tiek atzīts par Velsas labāko futbolistu
Garets Beils
Foto: AP/Scanpix

Pēc lieliskā snieguma valstvienības rindās spāņu karaliskā kluba Madrides „Real” uzbrucējs Garets Beils atzīts par Velsas gada labāko futbolistu.

Madrides „Real” zvaigzne pēdējo sešu gadu laikā pamanījies šo titulu izcīnīt piecas reizes. Garets Beils ar sešiem gūtiem vārtiem Euro 2016 kvalifikācijas spēlēs palīdzējis Velsai nonākt soļa attālumā no iekļūšanas pirmajā lielajā turnīrā kopš 1958.gada Pasaules kausa.

Lai Velsa nodrošinātu ceļa zīmi uz Franciju, tai nepieciešams punkts atlikušajās B grupas spēlēs pret Andoru un Bosniju un Hercegovinu.

"Atskatoties uz pagājušo gadu, viņš mūsu labā guva dažus neticamus vārtus,” pastāstīja Velsas futbola izlases galvenais treneris Kriss Kolmans. „Visi futbolisti aizvadījuši lielisku gadu, bet manās acīs viņš to ir pelnījis, ņemot vērā, cik daudz palīdzējis kvalifikācijā.”

Izmantotie resursi:
Gareth Bale named Wales' best again - Goal.com

     [+] [-]

, 2015-10-06 16:36, pirms 9 gadiem
Vel tak 2 menesi ko spelet

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 21:58, pirms 9 gadiem
seedeedams us MR solinja.taapat labaakais?