Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Mediji: Mesi atteicies no "Copa America" labākā futbolista balvas

Mediji: Mesi atteicies no "Copa America" labākā futbolista balvas
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas futbola izlases līderis Lionels Mesi pēc komandas zaudējuma "Copa America 2015" finālā esot atteicies no turnīra labākā spēlētāja balvas, ziņo mediji.

2015. gada Dienvidamerikas čempionātā uzvaru svinēja turnīra saimniece Čīle, kas pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja Argentīnu (0:0, 11m – 4:1). Mediji ziņoja, ka par turnīra labāko futbolistu tika atzīts argentīniešu līderis Lionels Mesi, taču balva tā arī netika piešķirta – "Barcelona" uzbrucējs esot atteicies no šī apbalvojuma, un organizatori izvēlējās nepiešķirt titulu kādam citam spēlētājam.

"beIN Sports" žurnālists Tankredi Palmeri ziņoja, ka Mesi atteicies no balvas, jo nevēlējies piedzīvot tādu pazemojumu kā 2014. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Mesi arī toreiz tika atzīts par turnīra labāko futbolistu, taču šāds organizatoru lēmums izraisīja pretrunīgu reakciju. Argentīna finālā ar 0:1 piekāpās Vācijai.

"Copa America 2015" rīkotāji šajā sakarā pagaidām klusē. Turnīra mājaslapā ir atrodama informācija par gandrīz visiem individuālo balvu ieguvējiem, izņemot pašu svarīgāko – čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

Jāpiebilst, ka arī šī gada "Copa America" pirmajā spēlē Mesi atteicās no individuālās balvas. Argentīna turnīra sākumā cīnījās neizšķirti ar Paragvaju (2:2), bet uzbrucējs tika atzīts par spēles labāko futbolistu.

Izmantotie resursi:
Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) | Twitter
Copa América 2015 awards - check out the...
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...


, 2015-07-06 09:49, pirms 9 gadiem
Messi saprot kad nav pelnijis! Tikai sanemt balvu par to ka esi Messi vairs negribas.
, 2015-07-06 09:54, pirms 9 gadiem
Kaut kaads murgs..Pat argentinieshu komenteetaajs teica ka vajadzeeja dot Aleksim Sanchesam.
Taa ir nevis Messi pagodinaashana, bet pazemoshana.
, 2015-07-06 09:55, pirms 9 gadiem
šoreiz visu cieņu Lionelam !
arī man NEKAD nav vēlēšanās vēlreiz redzēt, kā kāds spēlētājs, lai cik liela zvaigzne būtu, saņemto balvu, kā labākajam turnīram spēlētājam PK 2014, vilktu to gandrīz pa zālienu
emocijas ir emocijas, kad esi zaudējis finālā, bet ... jāciena arī citi
, 2015-07-06 09:57, pirms 9 gadiem
kasha rakstīja: Messi saprot kad nav pelnijis! Tikai sanemt balvu par to ka esi Messi vairs negribas.
Vins ir labaakais futbolists, Argentiina divos sev vislielaakajos turniiros ir speeleejusi finaalaa tieshi pateicoties vinjam..Bet piešķirt MVP peec zaudeejuma ir tizli.
, 2015-07-06 10:10, pirms 9 gadiem
Nabaga Messi...savu pendeli pat iesita
, 2015-07-06 10:24, pirms 9 gadiem
angelos33 rakstīja: Vins ir labaakais futbolists, Argentiina divos sev vislielaakajos turniiros ir speeleejusi finaalaa tieshi pateicoties vinjam..Bet piešķirt MVP peec zaudeejuma ir tizli.
Viens taads siikums, ka liidz abiem finaaliem ir tikts ar Di Mariju sastaavaa, bet tieshi finaalaa jaiztiek bez Anhela.
, 2015-07-06 11:27, pirms 9 gadiem
Visi tā ieciklējušies uz CR un Messi lieliskumu, ka vairs nespēj ieraudzīt, ka blakus ir arī citi teicami futbolisti, kuri būtu pelnījuši balvas. Pašam Messi noteikti nav nekāds prieks saņemt balvu, kamēr pats jūt ka nav nospēlējis pietiekami labi. Tās balvas vairāk palikušas par tādu popularitātes konkursu, nevis nopietnu izvērtēšanu, kurš tajā konkrētajā turnīrā tiešām izcēlies uz sava iepriekšējā snieguma fona.
, 2015-07-06 12:18, pirms 9 gadiem
Carloz rakstīja: Visi tā ieciklējušies uz CR un Messi lieliskumu, ka vairs nespēj ieraudzīt, ka blakus ir arī citi teicami futbolisti, kuri būtu pelnījuši balvas. Pašam Messi noteikti nav nekāds prieks saņemt balvu, kamēr pats jūt ka nav nospēlējis pietiekami labi. Tās balvas vairāk palikušas par tādu popularitātes konkursu, nevis nopietnu izvērtēšanu, kurš tajā konkrētajā turnīrā tiešām izcēlies uz sava iepriekšējā snieguma fona.
tu vispār kādu spēli redzēji vai tikai gudri parunāt centies ?
, 2015-07-06 12:35, pirms 9 gadiem
sveiks rakstīja: tu vispār kādu spēli redzēji vai tikai gudri parunāt centies ?
Jā redzēju, un nevaru teikt, ka Messi parādīja kaut ko vairāk kā parasti. Visi uz viņu ir ieciklējušies un nemaz neskatās, ko citi dara laukumā.
, 2015-07-06 12:44, pirms 9 gadiem
Carloz rakstīja: Jā redzēju, un nevaru teikt, ka Messi parādīja kaut ko vairāk kā parasti. Visi uz viņu ir ieciklējušies un nemaz neskatās, ko citi dara laukumā.
Bet tas, ko viņš dara parasti joprojām ir par galvas tiesu vairāk nekā lielā vairuma pārējo futbolistu iespētais.
, 2015-07-06 21:59, pirms 9 gadiem
A ja komandas biedri būtu realizējuši pendeles, tad Messi balvu ņemtu smaidīgu muti? Pat zaudējot vari būt pelnījis balvu saņemt un nospļauties ko kāds pēc tam raksta
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.