Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Japāna gatavošanos "Copa America" sāk ar neizšķirtu pret Trinidādu un Tobāgo

Japāna gatavošanos "Copa America" sāk ar neizšķirtu pret Trinidādu un Tobāgo
Japāna pret Trinidādu un Tobāgo. Foto: AFP/Scanpix

Pārbaudes spēlē pirms gaidāmā "Copa America" turnīra tajā ielūgtā Japānas izlase savā laukumā Tojotā nospēlēja 0:0 ar Trinidādas un Tobāgo futbolistiem.

Abas izlases savā starpā bija tikušās tikai vienreiz - pārbaudes spēlē 2006. gada augustā ar 2:0 pārāki bija izrādījušies japāņi. Karību salu izlases futbolisti vārtus nebija guvuši iepriekšējās trīs pārbaudes spēlēs ar Taizemi (0:1), Irānu (0:1) un Velsu (0:1), neveiksmīgajai sērijai netiekot pārtrauktai arī šodien.

Laukumā milzīgs pārsvars piederēja Japānas izlasei, kas spēles laikā izdarīja par 19 sitieniem vairāk (26:7), kā arī tai piederēja iniciatīva arī bumbas kontrolē (58:42). Par spīti tam uzvaru izcīnīt neizdevās.

Japāņi pirms gaidāmā "Copa America" turnīra, kurā tie spēkosies ar Čīli, Urugvaju un Ekvadoru, vēl aizvadīs vienu pārbaudes spēli, 9. jūnijā uzņemot Salvadoru. Savukārt Trinidāda un Tobāgo pēdējos sagatavošanās darbus pirms Zelta kausa izcīņas veiks 10. jūnijā, kad savā laukumā tiks eksaminēta Kanāda. Zelta kausā Trinidāda un Tobāgo spēlēs ar Panamu, ASV un Gaijānu.


Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.