Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello: "Joprojām nespēju aizmirst par Lampardam 2010. gadā neieskaitītajiem vārtiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kapello: "Joprojām nespēju aizmirst par Lampardam 2010. gadā neieskaitītajiem vārtiem"
Fabio Kapello. Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello izteicies, ka viņu joprojām vajā 2010. gada Pasaules kausa notikumi. Toreiz astotdaļfināla mačā pret Vāciju netika ieskaitīti Frenka Lamparda gūtie vārti, kaut bumba bija šķērsojusi vārtu līniju.

"Vācijai toreiz bija jauna komanda, ļoti jauna. Ja rezultāts no 2:0 viņu labā būtu pārvērties par 2:2, viņiem tā būtu psiholoģiska problēma, kamēr mums tas būtu neticams enerģijas lādiņš," izteicās Fabio Kapello. Londonas "Chelsea" pussargam Frenkam Lampardam, kurš tagad ir "Chelsea" galvenais treneris, izdevās lielisks sitiens no distances. Bumba atsitās pret pārliktni, piezemējās aiz vārtu līnijas un izlidoja laukā, bet tiesnesis to nepamanīja. Vārti netika ieskaitīti pirmā puslaika izskaņā. Vācija beigās uzvarēja ar 4:1 un sasniedza ceturtdaļfinālu.

"Taču nekas no tā nenotika, jo Lamparda vārtus neieskaitīja. Nevaru to visu dabūt ārā no savas galvas. Joprojām par to domāju, joprojām sajūtas ir svaigas," teica Kapello. "Gribētu redzēt, kāds būtu izvērties otrais puslaiks, rezultātam esot 2:2. Mēs uzbrukumām, mums bija momenti, trāpījām pa pārliktni, bet vācieši aizskrēja pretuzbrukumā un guva savus trešos vārtus, pēc tam iesita arī ceturtos."

"Šķita, ka viss mainās uz labo pusi. Mēs kļuvām spēcīgāki, kļuvām labāki, un tad pēkšņi neieskaita vārtus. Divus gadus smagi strādājām, bet cita cilvēka kļūdas dēļ mums bija jābrauc mājās," sacīja Kapello. Toreiz angļi grupā palika otrie aiz ASV. Savstarpējā spēlē tika fiksēts 1:1, jo rupju kļūdu pielaida vārtsargs Robs Grīns.

Viņš tika aizstāts ar Deividu Džeimsu, bet trešā izvēle bija Džo Hārts. Kapello atzina, ka priekšroka Džeimsam dota, jo futbolisti viņam uzticējušies vairāk. "Džons Terijs un citi aizsargi vairāk ticēja Džeimsam. Hārts bija aizvadījis tikai vienu spēli."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-04 19:32, pirms 4 gadiem
Jēziņ kas viņš galīgi saspiedies?? Tak 10 gadi ir pagājuši vēl joprojām nespēj aizmirst, būtu dzīvojis tālāk un aizmirsis.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-04 20:43, pirms 4 gadiem
Jopcik. Es neturpināt spēli. Pizdu....

  -2 [+] [-]

, 2020-04-04 22:40, pirms 4 gadiem
Jaa, bet tas bij abidna. Viss bij sarunats tur nav variantu. Ko taadu nesaredzeet, jaabuut aklam.

     [+] [-]

, 2020-04-05 04:36, pirms 4 gadiem
Labi ka tagad tomēr ir VAR.

  -2 [+] [-]

, 2020-04-05 11:37, pirms 4 gadiem
Tada veida pidrilku klubs Real Madrid vinneja Cempion ligu , 3 kausus pec kartas, del tiesnesiem

     [+] [-]

, 2020-04-05 16:27, pirms 4 gadiem
edgarjans rakstīja: Jopcik. Es neturpināt spēli. Pizdu....
Es arī.
Zinot savu raksturu... es varu teikt visu, bet laikam jā... es nolamātu tiesneesi un aizietu, iespējams ar sarkano tobrīd.

Un, ja atcerieties, kas atceras... šis gols būtu mainīnis spēles gaitu.

     [+] [-]

, 2020-04-05 16:29, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tada veida pidrilku klubs Real Madrid vinneja Cempion ligu , 3 kausus pec kartas, del tiesnesiem
Man arī Real nepatīk ne acu galā...
Bet te nu ir jābūt galvā sistam, piedod, lai uzrakstītu to, ko tikko uzrakstīji 😁