Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Aizsargs atbruņo Beilu no Velsas labākā futbolista titula

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Aizsargs atbruņo Beilu no Velsas labākā futbolista titula
Gerets Beils
Foto: AP/Scanpix

Madrides "Real" zvaigzne Gerets Beils četras reizes pēc kārtas bija atzīts par Velsas labāko futbolistu. Viņam titulu atņēmis aizsargs Kriss Ganters.

Pagājušajā vasarā Velsas izlase parūpējās par pārsteigumu, Eiropas čempionātā sasniedzot pusfinālu, kurā ar 0:2 piekāpās topošajai čempionei Portugālei. Gerets Beils ar trim precīziem sitieniem bija viens no turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, un tas ļāva uzbrucējam ceturto reizi pēc kārtas tikt pie Velsas labākā futbolista titula.

Tomēr 2017. gadā viņa sērija pārtrūkusi – atzinību izpelnījies "Reading" aizsargs Kriss Ganters, kurš izlasē aizvadījis 81 spēli un arī savulaik pārstāvējis Londonas "Tottenham Hotspur".

28 gadus vecais labās malas aizsargs labprāt pieslēdzas uzbrukumiem, tomēr valstsvienības rindās ar precīziem sitieniem nav izcēlies, kamēr "Reading" rindās pagājušajā sezonā Anglijas pēc spēka otrajā līgā viņa kontā vieni vārti 46 mačos.

Beils, par kuru Madrides "Real" samaksāja vairāk nekā 100 miljonus eiro, tobrīd padarot viņu par pasaulē dārgāko spēlētāju, 2017. gadā daudz cīnījies ar savainojumiem. Viņa komanda uzvarēja Spānijas čempionātā un UEFA Čempionu līgā, tomēr Beila loma bijusi pārāk maza, lai kļūtu par Velsas labāko spēlētāju.

Beilam gan tika atzinība no kolēģiem – spēlētāju vērtējumā viņam tika Velsas labākā futbolista gods. Savukārt fanu vērtējumā par labāko tika atzīts "Stoke City" pussargs Džo Alens.

Izmantotie resursi:
Chris Gunter: Reading defender beats Gareth...

  +2 [+] [-]

, 2017-10-03 13:27, pirms 6 gadiem
Tik stulbs virsraksts,atbruno...

     [+] [-]

, 2017-10-06 22:27, pirms 6 gadiem
Šoreiz piekritīšu... Sākumā sapratu, ka runa ir par kkādu spēles epizodi...