Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rivera: "Tagad izlasē 10. numuru dod jebkuram, pat vārtsargiem vai Insinjem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rivera: "Tagad izlasē 10. numuru dod jebkuram, pat vārtsargiem vai Insinjem"
Lorenso Insinje
Foto: LaPresse/Scanpix

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē Itālijas valstsvienība vakar izbraukumā ar 0:3 piekāpās spāņiem. Laukumā ar desmito numuru devās pussargs Lorenso Insinje, kurš saņēmis kritiku no leģendārā Džanni Riveras.

"Tagad izlasē desmito numuru dod jebkuram. Pat vārtsargiem, pat Insinjem. Desmitajam numuram vairs nav tādas nozīmes, kā agrāk," pēc zaudējuma spāņiem teica Džanni Rivera. Viņš palīdzēja Itālijas izlasei 1968. gadā uzvarēt Eiropas čempionātā, bet pēc diviem gadiem – sasniegt Pasaules kausa finālu.

Pussargs 1969. gadā tika atzīts par pasaulē labāko futbolistu, kamēr 1963. gadā viņš palika tikai aiz krievu vārtsarga Ļeva Jašina. Rivera iekļauts 100 visu laiku izcilāko futbolistu sarakstā un uzņemts Itālijas slavas zālē. Pussargs ilgus gadus bija "AC Milan" kapteinis.

"Napoli" spēlējošais Insinje, kura augums ir tikai 1,63 metri, atbildi parādā nepalika: "Kritiku atstāju citiem. Nepievēršu uzmanību tam, ar kādu numuru spēlēju. Pēdējos divus mačus aizvadīju ar desmito, un cilvēki atzinīgi izteicās par manu sniegumu. Pieņemu kritiku, taču laukumā atdodu visus spēkus un pierādu, ko protu."

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/109...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-03 19:10, pirms 7 gadiem
Tā nav atbilde, tā ir Insigne taisnošanās. Un nospēlēja jau arī blāvi. Vispār gandrīz visi itāļi vakar izlases rindās nospēlēja štruntīgāk nekā savos klubos. Izņemumi varbūt bija Barzagli un Belotti.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-03 19:15, pirms 7 gadiem
Ko tas Rivera grib, tad jau Latvijas izlasē vispār nevienam nevar dot desmito numuru. Un citus numurus arī nē.