Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šveices izlases spēlētājas Ismaili līķis Komo ezerā atrasts 204 metru dziļumā

Šveices izlases spēlētājas Ismaili līķis Komo ezerā atrasts 204 metru dziļumā
Florijana Ismaili. Foto: imago images/Hartenfelser/Scanpix

Brīnums nav noticis, un vakar glābēju brigāde Komo ezerā Itālijā atradusi Bernes "Young Boys" kapteines un Šveices izlases futbolistes Florijanas Ismaili līķi, apstiprinājis klubs un Šveices Futbola federācija.

"Apspriežoties ar ģimeni, mums ir tas sāpīgais pienākums informēt jūs par Florijanas Ismaili došanos mūžībā. Esam sarūgtināti līdz sirds dziļumiem," sacīts Bernes "Young Boys" paziņojumā. "24 gadus vecā spēlētāja pasauli pāragri pameta peldēšanās negadījumā Komo ezerā. Viņa neizpeldēja pēc niriena ūdenī no īrētas laivas un bija pazudusi kopš sestdienas pēcpusdienas. Itālijas varas iestāžu meklējumi līdz šim bija nesekmīgi, bet otrdienas pēcpusdienā viņas ķermenis tika atrasts."

"Florijana Ismaili mūsu klubā spēlēja kopš 2011. gada un bija komandas kapteine. Pēdējos piecus gadus viņa spēlēja arī Šveices izlasē, aizvadot 33 spēles," mājaslapā turpināts. "Piedāvājam mūsu dziļāko līdzjūtību Florijanas Ismaili ģimenei, radiniekiem un draugiem un vēlam visiem spēku un drosmi šajā sarežģītajā laikā. Florijana paliks mūsu atmiņā."

Itālijas laikraksts Corriere Di Como vēsta, ka Ismaili mirstīgās atliekas tika atrastas 204 metru dziļumā pavisam netālu no punkta, kurā viņa pazuda. Ismaili uz Komo ezeru bija devusies atpūtā kopā ar komandas biedreni. Komo ezers Itālijā atrodas netālu no Šveices robežas, un tas ir piektais dziļākais ezers Eiropā, kā arī dziļākais ezers Eiropā ārpus Norvēģijas. Tā maksimālais dziļums sasniedz 425 metrus, bet vidējais dziļums ir 154 metri.

Izmantotie resursi:
https://www.bscyb.ch/news?nID=11497
https://www.corrieredicomo.it/recup...


Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.