Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

ASV pēdējā pārbaudes spēlē pirms Zelta kausa pārspēj Ganu, Meksika apspēlē Paragvaju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

ASV pēdējā pārbaudes spēlē pirms Zelta kausa pārspēj Ganu, Meksika apspēlē Paragvaju
Doms Dvaiers (ASV) izdara rezultatīvu sitienu
Foto: Jim Rogash/AFP/Scanpix

Starptautiskajā izlašu pārbaudes spēlē ASV izlase, gatavojoties jūlija vidū paredzētajam Zelta kausam, šonakt Hārtfordā ar 2:1 pārspēja Ganu. Meksika ar tādu pašu rezultātu pieveica Paragvaju.

ASV - Gana

ASV izlasei šī bija pēdējā pārbaudes spēle pirms jūlija vidū gaidāmās Zelta kausa izcīņas, kurā amerikāņi savā grupā tiksies ar Panamas, Nikaragvas un Francijas aizjūras departamenta - Martinikas izlasēm. Spēlē pret Ganu ASV izlase spēlēja visnotaļ eksperimentālā sastāvā, kas bija izveidots pamatā no ikdienā MLS vai Meksikas līgā spēlējošiem futbolistiem.

Spēles rezultātu 19. minūtē atklāja amerikāņi, kad precīzs raidījums padevās Domam Dvaieram. Lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu tiesneša pieliktajā pirmā puslaika kompensācijas laikā bija Asamoa Gjanam, kurš nerealizēja pendeli.

Pēc pārtraukuma amerikāņi dubultoja savu pārsvaru, kad 52. minūtē vārtus guva Kelins Akošta. Pēc astoņām minūtēm ganietis Asamoa Gjans spēja daļēji reabilitēties par pirmā puslaika galotnē neizmantoto iespēju - Gjans spēja gūt vārtus no spēles, samazinot deficītu uz rezultāta tablo līdz -1 (1:2), tomēr tas bija viss, ko šajā spēlē iespēja Ganas izlase. ASV izlasei uzvara ar rezultātu 2:1.

Meksika - Paragvaja

Arī Meksikas izlase pārbaudes spēli aizvadīja ļoti eksperimentālā sastāvā, labākajiem Meksikas spēlētājiem esot FIFA Konfederāciju kausā Krievijā.

Visi vārti šajā spēlē tika gūti pirmajā puslaikā. 19. minūtē Rodolfo Pisaro vadībā ar 1:0 izvirzīja meksikāņus. Jau pēc septiņām minūtēm uz Paragvajas izlases vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru veiksmīgi realizēja Eliass Ernandess - 2:0. Paragvaja gan pirmā puslaika kompensācijas laikā spēja atgūt vienus vārtus, kad precīzs bija Antonio Bareiro.

Meksikai šajā spēlē uzvara ar rezultātu 2:1. Zelta kausa izcīņā meksikāņi būs vienā grupā ar Salvadoras, Jamaikas un Kirasao futbola izlasēm.

Izlašu pārbaudes spēles 2. jūlijā

SpēleRez.
ASV - Gana2:1
Meksika B - Paragvaja2:1

Izmantotie resursi:
https://www.ussoccer.com/stories/20...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-02 06:09, pirms 7 gadiem
EAST HARTFORD, Conn. (July 1, 2017)