Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Terijs izslēdz iespēju kādreiz atgriezties Anglijas izlasē

Agris Suveizda

Terijs izslēdz iespēju kādreiz atgriezties Anglijas izlasē
Džons Terijs
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" kapteinis Džons Terijs pēc triumfa Līgas kausa izcīņā medijos noliedza varbūtību, ka kādreiz varētu atgriezties Anglijas futbola izlasē.

Džona Terija atbilde uz jautājumu, vai viņš apsver iespēju atgriezties Anglijas izlasē, bija īsa un skaidra: Nē. Taču atgriešanās Vemblijā, atmosfēra, stadions – tas ir viens no labākajiem, kādā jebkad esmu spēlējis."

"Man pietrūka spēlēšanas tik lielos stadionos un šajās sacensībās," Terijs sacīja pēc Līgas kausa fināla. "Taču manā prātā vairs nekad nav iešāvusies doma par spēlēšanu Anglijas izlasē. Esmu novilcis līniju."

Rasisma skandālā iekļuvušais Džons Terijs par aiziešanu no Anglijas izlases paziņoja 2012. gada 23. septembrī. Valstsvienības rindās Terijs aizvadīja 78 spēles, guva sešus vārtus un piedalījās vienā Eiropas čempionāta un divos Pasaules kausa finālturnīros.

Šajā sezonā 34 gadus vecais Terijs bijis neatņemama "Chelsea" pamatsastāva sastāvdaļa un piedalījies visās 26 Premjerlīgas spēlēs, gūstot trīs vārtus. Premjerlīgā "Chelsea" ar 60 punktiem ir līdere un par pieciem punktiem apsteidz tuvāko sekotāju Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
BBC Sport - John Terry: Chelsea captain rules...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-02 18:46, pirms 9 gadiem
Uzspelse gan jau EC!
Izlasei vajadzigs ka gaiss!
Bet Terijam jau 34...
Kur laiks skrien

  +6 [+] [-]

, 2015-03-02 19:20, pirms 9 gadiem
Peedeejaas 10gades labakais aizsargs Anglijaa. Par to shaubu nav.😉

  +1 [+] [-]

, 2015-03-02 19:48, pirms 9 gadiem
Kā Anglijas izlases fans vienmēr vēl bija klusa cerība, ka tomēr tas notiks. Bet nu savu vārdu viņš jau pateica sen.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-02 20:33, pirms 9 gadiem
Pareizi vien ir! Nav ko skriet šurpu turpu! JT ir labākais aizsargs, nešaubos par to!