Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Šveices izlases spēlētāja Ismaili pazudusi pēc peldēšanas negadījuma Komo ezerā

Agris Suveizda

Šveices izlases spēlētāja Ismaili pazudusi pēc peldēšanas negadījuma Komo ezerā
Florijana Ismaili. Foto: imago-images.de/Scanpix

Šveices futbola klubs Bernes "Young Boys" paziņojis, ka tā sieviešu komandas kapteine Florijana Ismaili ir pazudusi bez vēsts.

"Kluba vadība ir informēta, ka mūsu spēlētāja Florijana Ismaili kopš sestdienas ir pazudusi bez vēsts pēc peldēšanas negadījuma Komo ezerā," sacīts kluba mājaslapā. "Policijas meklējumi turpinās. Esam ļoti norūpējušies un nezaudējam cerību, ka viss izvērtīsies labi. Uzturam ciešu saikni ar viņas ģimenes locekļiem un lūdzam jūsu sapratni par to, ka šobrīd nevaram sniegt sīkāku informāciju. Atkal jūs informēsim, tiklīdz zināsim ko vairāk."

Laikraksts Corriere Dello Sport ziņo, ka Ismaili Komo ezerā atpūtusies kopā ar komandas biedreni un noīrējušas piepūšamo laivu. "Viņa ieleca ūdenī, bet tā arī vairs neiznira," teikts laikrakstā. Komo ezers Itālijā atrodas netālu no Šveices robežas, un tas ir piektais dziļākais ezers Eiropā, kā arī dziļākais ezers Eiropā ārpus Norvēģijas. Tā maksimālais dziļums sasniedz 425 metrus, bet vidējais dziļums ir 154 metri.

24 gadus vecā albāņu izcelsmes spēlētāja 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijā piedalījās septiņos mačos, trīs reizes izejot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus. Šveice piedalījās gan 2015. gada Pasaules kausā, gan 2017. gada Eiropas čempionātā, taču šoreiz kvalifikācijas pārspēļu finālā atzina Eiropas čempiones Nīderlandes pārākumu (0:3, 1:1).

2019. gada Eiropas čempionāta atlasē Šveice būs vienā apakšgrupā ar Beļģiju, Rumāniju, Horvātiju un Lietuvu. Latvijas izlase atlasi tikmēr sāks 3. septembrī, uzņemot Pasaules kausa pusfinālisti Zviedriju. Vēl mūsu grupā būs Islande, Ungārija un Slovākija.

Izmantotie resursi:
https://www.bscyb.ch/news?nID=11489

     [+] [-]

, 2019-07-01 11:28, pirms 5 gadiem
Nu ja ienira un neiznira, kas vēl?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-01 11:53, pirms 5 gadiem
Dumjākais raksts ko esmu redzējis pēdēja laikā...
Nu ja jau ienira no laivas un neiznira kur tad varēja palikt...
Lai vieglas smiltis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-07-01 18:06, pirms 5 gadiem
wyll rakstīja: Varbūt vecene prikolojās- aizturējusi elpu un sēž zem ūdens
Tu teenage edgelord, esi kā ilustrācija kāpēc parasti līdzīgiem rakstiem komentāri tiek slēgti.