Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Del Boske: "Brazīlija vienkārši bija labāka"

Del Boske: "Brazīlija vienkārši bija labāka"
Visente Del Boske
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas izlase šonakt savā laukumā ar 3:0 negaidīti pārliecinoši sakāva pašreizējo pasaules un Eiropas čempioni Spāniju. Mājinieku galvenais treneris Luizs Felipe Skolari uzskata, ka pēc gada triumfēt Pasaules kausa izcīņā gan būs krietni sarežģītāk. Savukārt viņa kolēģis pretējā nometnē Visente Del Boske atzina brazīliešu pārākumu ne tikai uz rezultāta tablo, bet arī laukumā.

"Nebijām to paredzējuši. Šis bija ceļš, kuru mums vajadzēja iet, bet zinājām, ka šī spēle ne tuvu nebija tas, kā mums būs jāspēlē nākamgad. Pasaules kausa izcīņā būs grūtāk, taču uzvara Konfederāciju kausa izcīņā radīs labāku situāciju un labāku vidi," teica Brazīlijas izlases galvenais treneris Luizs Felipe Skolari. "Atbalsts, ko saņemam gan laukumā, gan ārpus tā, ir lielisks. Mums vienmēr ir nepieciešams atbalsts no faniem. Tā varam attīstīties un progresēt."

"Brazīlijai varbūt nedaudz paveicās ar vārtiem pirmā un otrā puslaika sākumā, bet neattaisnošos par zaudējumu. Brazīlija pelnīti uzvarēja, un apsveicam to," sacīja Spānijas galvenais treneris Visente Del Boske, kurš uzsvēra svarīgu mirkli pirms otrajiem Brazīlijas vārtiem, kad tikai Davids Luizs glāba mājiniekus no vārtu ielaišanas. "Varējām panākt 1:1, bet tā vietā dabūjām 0:2. Domāju, ka esam aizvadījuši labu Konfederāciju kausa izcīņu, protams, izņemot finālu. Brazīlija vienkārši bija labāka. Nekas vairāk."

"Spēles atslēga bija otrajā minūtē ielaistie vārti. Kopš tā brīža mūsu pieejai un spēles plānam bija jāmainās. Vairākkārt tikām noķerti pretuzbrukumos. Nespējām tikt galā ar situāciju un nedaudz zaudējām galvu. Nezinājām, vai doties uz priekšu vai palikt aizsardzībā," teica Zelta buča ieguvējs Fernando Toress. "Bijām pārliecināti, ka varam uzlabot savu spēli, bet atkal sākām slikti un ielaidām trešos vārtus. Vēl nerealizējām pendeli un palikām mazākumā. Tā bija viena no tām dienām, kad nekas nenotiek tavā labā. Jau kopš paša spēles sākuma."

"Visi domā, ka Spānijai ir jāuzvar katrā spēlē un jāsasniedz katrs fināls, bet tas nav tik vienkārši. Tas, ko cenšamies darīt, ir ļoti sarežģīti, un uzvarēt katru reizi nav iespējams," Toress turpināja. Londonas "Chelsea" uzbrucējs neuzskata, ka fināls pret Brazīliju Spānijai bija kā lakmusa papīriņš. " Mums nebija un nav jānokārto nekāds eksāmens. Esam pasaules čempioni un divkārtēji Eiropas čempioni. Esam sasnieguši ko tādu, ko neviena komanda nekad nav izdarījusi - uzvarējusi trīs lielajos turnīros pēc kārtas. Nākamgad atgriezīsimies šeit, lai sēriju pagarinātu līdz četriem."

Izmantotie resursi:
Goal.com
Fédération Internationale de Football...


, 2013-07-01 09:15, pirms 11 gadiem
Esam pasaules čempioni un divkārtēji Spānijas čempioni!

Nesapratu,ka spani var but divkartejie Spanijas cempioni?
, 2013-07-01 09:25, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Esam pasaules čempioni un divkārtēji Spānijas čempioni!

Nesapratu,ka spani var but divkartejie Spanijas cempioni?
Heh. Paldies.
, 2013-07-01 09:26, pirms 11 gadiem
Spāņu zaudējums vienmēr ir priekpilna ziņa, bet pie visiem velniem kas tas par sētas kausu?
, 2013-07-01 10:58, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Spāņu zaudējums vienmēr ir priekpilna ziņa, bet pie visiem velniem kas tas par sētas kausu?
tas ir kauss, kurā piedalās katra kontinenta spēcīgākās izlases, visspēcīgākajos sastāvos
, 2013-07-01 11:40, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: tas ir kauss, kurā piedalās katra kontinenta spēcīgākās izlases, visspēcīgākajos sastāvos
bet tomēr...kā iesildīšanās Pasaules Kausam
, 2013-07-01 11:59, pirms 11 gadiem
ja iesildīšanās tad tikai no organozatoriskās puses

kresnais rakstīja: bet tomēr...kā iesildīšanās Pasaules Kausam
, 2013-07-01 18:01, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Spāņu zaudējums vienmēr ir priekpilna ziņa, bet pie visiem velniem kas tas par sētas kausu?
tas ir tāds kauss, kuram kvalificējas katra kontinenta krutākie, tāpēc arī Vāciju tur neredz un tad tev atliek tikai fanot pret, nevis par savējiem.
Pateiksi vēl, ka pirmo reizi tādu par tādu kausu dzirdi!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.