Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

U17 izlase UEFA Attīstības turnīru pabeidz bez zaudējumiem pamatlaikā

Rolands Eliņš

U17 izlase UEFA Attīstības turnīru pabeidz bez zaudējumiem pamatlaikā
U17 izlase
Foto: LFF

Latvijas U17 futbola izlase noslēgusi dalību UEFA Attīstības turnīrā Minskā, Baltkrievijā, spēlējot 1:1 pret Gruziju, bet pēc tam piekāpjoties Gruzijai pēcspēles sitienu sērijā.

Spēlē pret Gruziju galvenā trenera Igora Stepanova vadītā izlase nokļuva iedzinējos mača 52. minūtē, bet pavisam drīz komandas kapteinis Deivids Drāznieks panāca neizšķirtu. Spēles pamatlaiks tā arī noslēdzās 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā Gruzija uzvarēja ar 7:6.

Līdz ar to Latvijas izlase, kas veidota no 2001. gadā un vēlāk dzimušiem spēlētājiem, turnīru pabeidza bez zaudējumiem pamatlaikā. Mājiniece Baltkrievija tika pieveikta ar 2:0, bet pret Moldovu tika spēlēts neizšķirts 2:2, kam sekoja uzvara pēcspēles sitienos ar 4:4.

Latvija – Gruzija 1:1

Latvijas sākumsastāvs: Dubodelovs, Grigorjevs, Trusovskis, Žuravļovs, ozoliņš, Varslavāns, Drāznieks, Uldriķis, Krjukovičs, Silvestrovs, Federovičs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2017-05-01 21:39, pirms 7 gadiem
Nopietni?Uzvara ar 4:4,interesanti gan...