Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hidinks kritizē Nīderlandes fanus par Injestas izsvilpšanu: "Tas ir negods"

Agris Suveizda

Hidinks kritizē Nīderlandes fanus par Injestas izsvilpšanu: "Tas ir negods"
Gūss Hidinks
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlase pēc diviem zaudētiem punktiem pret Turciju (1:1) saņēma milzīgu devu kritikas, tomēr Oranžajiem vakar izdevās nedaudz atgūties, pārbaudes spēlē pieveicot bijušo pasaules čempioni Spāniju (2:0). Galvenais treneris Gūss Hidinks gan kritizēja vietējos fanus, kuri izsvilpa pretinieku pussargu Andresu Injestu.

"Tas ir negods," sacīja Gūss Hidinks. "Injesta ir pasaules klases spēlētājs un brīnišķīga persona. Sākumā nesapratu, ka svilpieni bija domāti viņam. Vai tas bija viņa vārtu dēļ 2010. gada Pasaules kausa finālā? Tas ir neticami. Tas ir sports, ko gan viņam vajadzēja darīt? Nespēju to saprast."

Hidinks joprojām uzskata, ka viņa krēsls nav briesmās: "Man nav sajūtas, ka uz maniem pleciem būtu kāds spiediens. Vairs nevēlos cīnīties pret medijiem, vēlos vienkārši koncentrēties futbolam. Redzēju Nīderlandes izlasi, kurai pietika iekšu pret Spāniju spēlēt futbolu. Lai arī pieļāvām kļūdas, domāju, ka bijām diezgan labi."

"Nevēlos runāt par treneri," pēc mača sacīja viens no izlases līderiem Veslijs Sneiders. "Mēs šajā situācijā atrodamies kopā, un tieši to redzēju sestdien [pēc neizšķirta pret turkiem]. Viņš nemuka no atbildības, un mēs tagad esam uzvarējuši augstākās klases komandu. Bailes ir pārāk spēcīgi teikts, taču pirms mača bija neliela bijība. Pēc spēles pret turkiem bija jātiekas ar ļoti stipru pretinieku, taču aizvadījām lielisku maču."

Izmantotie resursi:
Booing Iniesta a disgrace - Hiddink - Goal.com

     [+] [-]

, 2015-04-01 17:26, pirms 9 gadiem
Nav jau teātris bet futbols Gūssa kungs.

     [+] [-]

, 2015-04-01 21:49, pirms 9 gadiem
injesta sanem miljonus un draz ko grib, est un dzert ari teoretiski var ko grib. Vins tiks pari svilpieniem

  +2 [+] [-]

, 2015-04-01 23:05, pirms 9 gadiem
Merseysider
Un ko? Tas nozimee, ka varam apcelt visus bagaatos bez sakara? Vins jau neteica, ka Injesta tagad raudaas spilvenaa, bet to, ka tas bija nepareizi

     [+] [-]

, 2015-04-03 00:02, pirms 9 gadiem
Inesta ir tiesham pasaules klases speletajs!!!
merseysider neskaties vinja maka,labak skaties ko vinsh dara laukuma