Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Indzagi Milānā debitē ar uzvaru pār "Lazio", de Guzmans izglābj "Napoli"

Rolands Eliņš

Indzagi Milānā debitē ar uzvaru pār "Lazio", de Guzmans izglābj "Napoli"
"Lieliski," Filipo Indzagi pēc pirmās spēles A Sērijas trenera godā
Foto:LaPresse/Scanpix

"AC Milan" savā pirmajā oficiālajā spēlē jaunā galvenā trenera Filipo Indzagi vadībā guva uzvaru 3:1 pār "Lazio" vienību. Savukārt "Napoli" tikai mača kompensācijas laikā ar no "Villareal" pārnākušā Džonatana de Guzmana vārtu palīdzību izrāva uzvaru 2:1 pār "Genoa" vienību.

Indzagi vienības vasaras nopietnākais papildinājums Fernando Toress pirmajā sezonas spēlē vēl nepiedalījās, noraugoties to no tribīnēm, taču vārtos bija bijušais Madrides "Real" vārtsargs Djego Lopess, kurš aizvadīja lielisku spēli, tās izskaņā arī atvairot Antonio Kandrevas pendeli.

Kandrevam bija arī vairākas citas iespējas, un tieši pēc viņa centrējuma "Lazio" izdevās pārspēt Lopesu, tiesa, vārtu guvums tika ieskaitīts "Milan" aizsargam Aleksam. Tobrīd rezultāts kļuva 1:3, jo pirms tam "Milan" rindās jau bija izcēlušies Keisuke Honda, Sullijs Muntari un Žeremijs Meness, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

"Milānas DNS lēnām atgriežas," pēc uzvaras sacīja Indzagi. "Esmu teicis, ka varam zaudēt spēcīgākiem pretiniekiem, taču ne tāda iemesla dēļ, ka viņi vēlētos uzvarēt vairāk. Mūsu sezonas mērķi? Iespējams, ka ir trīs komandas, kurām ir kas vairāk nekā mums, taču ar pareizo temparamentu, uzvaras kāri un mūsu līdzjutējiem varam kļūt par pārsteigumu."

A Sērijas sezonu šodien sāka arī Čempionu līgas neveiksminiece "Napoli", kura viesojās pie novājinātā sastāvā esošās "Genoa". Hosē Kalehona vārti jau trešajā minūtē deva "Napoli" nepieciešamo starta impulsu, taču "Genoa" uzbrukumi to ātri pazudināja, un, ja ne lieliskā "Napoli" vārtsarga Rafaela spēle, pagājušās sezonas bronzas ieguvēji sen atrastos zaudētājos. Pēc Maurisio Piniljas precīzā sitiena 39. minūtē "Genoa" tomēr panāca izlīdzinājumu (1:1).

Otrajā puslaikā "Napoli" pārsvars kļuva izteiktāks, izgājienu viens pret vienu neizmantoja Lorenso Insinje, brīnumainā kārtā tika atvairīts Gonsalo Igvaina sitiens kompensācijas laikā, taču neizšķirts Dženovai tomēr nebija lemts - 95. minūtē "Napoli" debitants Džonatans de Guzmans palika viens aiz aizsargiem, saņēma bumbu un, aizmugures svilpi nesagaidījis, izrāva uzvaru 2:1.

Vakara gaitā kļuva zināms, ka no Turīnas uz Madrides "Atletico" pārcelsies Alesio Čerči. Tiek ziņots, ka viņš izīrēts, taču spāņu klubam ir iespēja viņu vēlāk nopirkt par 19 miljoniem eiro. "Torino" bez Čerči uzņēma Milānas "Inter", spēlējot 0:0, turklāt turīnieši 20. minūtē neiesita pendeli. Savukārt "Udinese" ar 2:0 pieveica "Empoli", un par vienīgo spēlētāju pirmajā kārtā, kurš guvis divus vārtus, kļuva pieredzējušais Antonio di Natale.

A Sērija, pirmā kārta

SpēleRez.Vārtu guvēji
Chievo Verona-Juventus0:1 (0:1)Biragi 7` (s.v.)
Roma-Fiorentina2:0 (1:0)Naingolans 28` Žervinju 90+3`
Atalanta- Hellas Verona0:0
Milan-Lazio3:1 (1:0)Honda 7` Muntari 56` Meness 64` (11m) - Alekss (s.v.)
Cesena-Parma1:0(1:0)Rodrigess 38`
Genoa-Napoli1:2(1:1)Pinilja 39` - Kalehons 3` de Guzmans 90+5`
Palermo-Sampdoria1:1 (1:0)Dibala 7` - Gastaldelo 90+1`
Sassuolo-Cagliari1:1 (1:1)Zaza 42` - Sau 44`
Torino-Inter0:0
Udinese-Empoli2:0(0:0)di Natale 57` 62`

Izmantotie resursi:
en - legaseriea.it

  +2 [+] [-]

, 2014-09-01 00:13, pirms 10 gadiem
Excellent ';

  -1 [+] [-]

, 2014-09-01 00:16, pirms 10 gadiem
Gangsteris Pigvīns Krosbijs, 2014-08-31 01:47, vakar, ignorēt, atbildēt
Inter rit izsmies Torino FORZA INTER

Žēl, ka tu esi nobanots

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 02:13, pirms 10 gadiem
di Natale sava stila! Chalim jau pie 35, bet katru sezonu ir starp top3 labakajiem vartu guvejiem seria a!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-09-01 09:23, pirms 10 gadiem
Apsveicu visus Rossoneri fanus ar uzvaru!
Spēle atstāja pozitīvu iespaidu, taču arī kritika ir...visu pēc kārtas:
Var redzēt ka komandai ir takstisks zīmējums, plāns pēc kura pieturās...proti uzbrukums un gūtie vārti, kas neapšaubāmi ir Pippo nopelns...neba izbijušais uzbrucējs spēlēs aizsardzības futbolu, tā protams nebūs....tas bija gaidāms - un priecē ka ir rezultatīvs noslēgums, Honda sāk pamazām atgūt fizisko formu...vismaz viņa sprints/spurts kas sekmēja rezultāta atklāšanu liek tā domāt...El Shaarawy pēc pagājušās sezonas traumu nomocīts, škiet ir palicis vēl ātrāks.. Diego Lopez...ļoti labi noseivoja penalty kick....neapšaubāmi dos motivāciju, - iedvesmas avots pamatīgs - arī visai komandai kopumā... Patika kā Armero iegāja spēles beigās, ļoti aktīvs, tehnisks un ātrs spēlētājs...!
Negatīvais - aizsardzība - nedaudz veiksmes Lazio un rezultāts uz tablo būtu neižķirts....Axel...nepieciešama adaptācija...Zapata it kā jau pieredzes bagāts šajā komandā..bet tomēr...nepiesedzam soda laukumā spēlētājus...
gaidam Mexes un Rami atgriešanos..! Kā arī vislielākais prieks ir Torresa ierašanās Milan rindās...viņu jau gribēja Atletico laikos nopirkt, bet tad Berlusconi negribēja šķirties no prāvas summas, laiks ir pagājis - un iespēja pierādīt par El Ninjo būšanu ir pienācis...lai veicas !
Lieliska debija Pippo...
Forza MILAN Forza ROSSONERI !!!

  -1 [+] [-]

, 2014-09-01 11:08, pirms 10 gadiem
autor, paskaidro, kas ir temparements? tiešām wordā grūti ieslēgt autokorektoru?