Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Septiņi Itālijas tituli pēc kārtas: "Juventus" neturpinās sadarbību ar izpilddirektoru Marotu

Agris Suveizda

Septiņi Itālijas tituli pēc kārtas: "Juventus" neturpinās sadarbību ar izpilddirektoru Marotu
Masimiljāno Allegri un Džuzepe Marota. Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas vadošā futbola kluba Turīnas "Juventus" izpilddirektors Džuzepe Marota paziņojis, ka 25. oktobrī būs viņa pēdējā oficiālā darbadiena šajā amatā, jo vadība izlēmusi neturpināt sadarbību.

"Pirmdien tiks paziņots kluba valdes locekļu saraksts, un mana vārda tajā nebūs. 25. oktobrī beigsies mans laiks kā kluba izpilddirektoram," Turīnas "Juventus" mājaslapā citēts 61 gadu vecais Marota.

"Pagaidām [līdz 25. oktobrim] es palikšu izpilddirektora krēslā, taču vēlējos nākt klajā ar šo paziņojumu, lai izvairītos no spekulācijām. Klubā pavadīju astoņus brīnišķīgus gadus, un "Juventus" vienmēr paliks manā sirdī," sacīja Marota, kurš noraidīja baumas, ka varētu kļūt par Itālijas Futbola federācijas prezidentu. Marota piebilda, ka viņam nav plānu nākotnei un ka šādi varētu arī beigties viņa karjera futbolā.

Marota no 2004. līdz 2010. gadam sekmīgi strādāja kā "Sampdoria" izpilddirektors, bet tad pievienojās Turīnas "Juventus", palīdzot klubam izcīnīt septiņus čempiona titulus pēc kārtas. Marota lika manīt, ka sadarbības neturpināšana bijusi "Juventus", nevis viņa vēlme. Šāda nostāja saskan ar runām, ka "Juventus" prezidents Andrea Anjelli vēlējies atbrīvoties no Marotas. Pagaidām nav zināms, kurš ieņems Marotas amatu, taču kā viens no iespējamajiem variantiem izskanējis pat Zinedins Zidāns.

Izmantotie resursi:
Statement from Giuseppe Marotta - Juventus.com