Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Hārts pamet Anglijas izlasi un dodas uz Itāliju, "Barca" atrod uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārts pamet Anglijas izlasi un dodas uz Itāliju, "Barca" atrod uzbrucēju
Džo Hārts
Foto: AFP/Scanpix

Saņēmis atļauju pamest Anglijas izlases nometni, vārtsargs Džo Hārts devies uz Itāliju, lai izietu medicīniskās pārbaudes "Torino", kas jauno sezonu sākusi ar četriem ielaistiem vārtiem divos mačos. Savukārt "Barcelona" uzbrukumu papildinājis Pako Alkasers.

Džo Hārts, kurš kopā ar "Manchester City" divas reizes uzvarējis Anglijas Premjerlīgā un četrās sezonās, kas ir rekords, aizvadījis visvairāk sauso maču, pirmā vārtsarga lomu zaudēja pēc jaunā galvenā trenera Žuzepa Gvardiolas ierašanās. Lai gan spāņu speciālists norādīja, ka 29 gadus vecais Hārts var cīnīties par atgriešanos laukumā, pagājušajā nedēļā no "Barcelona" tika nopirkts 33 gadus vecais čīlietis Klaudio Bravo.

Tika minēts, ka Hārts varētu pārcelties uz Spāniju vai pievienoties "Everton", tomēr angļu kluba galvenais treneris Ronalds Kūmans šādu iespēju noliedza. Tagad kļuvis zināms, ka vārtsargs pametis Anglijas izlases nometni, lai dotos uz Itāliju un izietu medicīniskās pārbaudes "Torino".

Vienošanās par īres līgumu, kas paredzētu, ka "Manchester City" turpina maksāt daļu Hārta algas, tikšot panākta līdz 31. augustam, kas ļautu vārtsargam atgriezties valstsvienībā un piedalīties svētdien paredzētajā 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas pirmajā spēlē pret Slovākiju. Anglijas izlases vārtus Hārts sargājis 63 spēlēs.

Svētdien "Torino" guva divus vārtus pirmajā un trīs vārtus otrajā puslaikā, ar 5:1 savā laukumā sagraujot "Bologna". Tomēr sezona tika sākta ar neveiksmi - 2:3 viesos pret "Milan", kas vārtu rāmī trāpīja piecas reizes. Ar trim punktiem "Torino" ieņem septīto vietu Itālijas čempionāta kopvērtējumā. Pirmajos divos mačos vārtus sargāja 30 gadus vecais Daniele Padelli, kurš bija pirmais numurs arī pagājušajā sezonā.

Tikmēr uz medicīniskajām pārbaudēm pie spāņu granda "Barcelona" ieradies uzbrucējs Pako Alkasers, kurš izlaida "Valencia" iepriekšējo maču, komandai negūstot vārtus. Par 22 gadus veco futbolistu Spānijas čempione gatava šķirties no 29 miljoniem eiro un parakstīt līgumu uz pieciem gadiem.

Pēdējās divās sezonās Alkasers 51 spēlē guva 25 vārtus. Tāpat viņš bija Spānijas izlases labākais bombardieris 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā, sāncenšu vārtsargus pārspējot piecas reizes, tomēr palika ārpus sastāva, kas tika pieteikts finālturnīram.

"Barcelona" visu vasaru meklēja uzbrucēju, kurš papildinās Spānijas čempionu vareno priekšējo līniju - Lionelu Mesi, Neimāru un Luisu Svaresu -, kuri kopā pagājušajā sezonā guva 131 vārtus.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Home | Daily Mail Online

  +3 [+] [-]

, 2016-08-30 10:21, pirms 8 gadiem
Nu i nakui to Gvardiolu. Ceru, ka tā būs motivācija Hārtam vēl vairāk strādāt un kādu dienu kļūt par top 3 vartusargu pasaulē... Ar smagu darbu var lielas lietas paveikt!

     [+] [-]

, 2016-08-30 10:26, pirms 8 gadiem
Barcai baigi vajadzīgs priekšējāss līnijas spēlētājs Varēs deldēt solu uz nebēdu.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-30 11:04, pirms 8 gadiem
šodien un rīt droši daudz visādu pārsteigumu būs.
Hartam Torino tomēr ir nedaudz par zemu viņa līmenim..
Tagad tik jācer,ka Madride tiks vaļā no Isko vismaz uz vienu sezonu.

     [+] [-]

, 2016-08-30 11:05, pirms 8 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Nu i nakui to Gvardiolu. Ceru, ka tā būs motivācija Hārtam vēl vairāk strādāt un kādu dienu kļūt par top 3 vartusargu pasaulē... Ar smagu darbu var lielas lietas paveikt!
Angļu vārtsargu galvenā problēma..Stabilitāte gaužām sūdīga..To pašu var teikt par NED vārtsargiem.Kopš Van der Saara neviens nav izteikti stabils.Silevsens tāds pats,kā Harts un pat nedaudz sliktāks

  +1 [+] [-]

, 2016-08-30 11:16, pirms 8 gadiem
Tā ir karma =DD Tā ir, ka uzrunā citus spēlētajus pievienoties City, bet pašam parāda durvis.

  +8 [+] [-]

, 2016-08-30 11:32, pirms 8 gadiem
Pēc virsraksta sapratu, ka Hārts vairs nespēlēs Anglijas izlasē.

     [+] [-]

, 2016-08-30 11:41, pirms 8 gadiem
par Isko bija variants - bet vins pats it ka nav gribejis
Bostonietis rakstīja: šodien un rīt droši daudz visādu pārsteigumu būs.
Hartam Torino tomēr ir nedaudz par zemu viņa līmenim..
Tagad tik jācer,ka Madride tiks vaļā no Isko vismaz uz vienu sezonu.

     [+] [-]

, 2016-08-30 11:45, pirms 8 gadiem
timoty rakstīja: par Isko bija variants - bet vins pats it ka nav gribejis
Isko negrib pārdoties.Zidāns un Perezs grib loan uz Spurs vai Juvi cik saprotu..
Isko pašam butu labi ja viņš ietu uz loan,jo reāli viņam nav bijis nekāds progress pēdejos gados.Es pat teiktu regress.
kreisajā malā tāpat priekšroka tiks dota Asensio,un pēc Zizū pēdejiem izteikumiem,tad ari James..Isko reāli sēdēs uz sals uz beņķa.Otrā pusē ar tu viņu nemetīsi,jo tur tāds pats spēlētākju skaits viņam priekšā

     [+] [-]

, 2016-08-30 11:49, pirms 8 gadiem
Wow! Barca beidzot nav pārmaksājuši! Tas priecē.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-30 12:00, pirms 8 gadiem
Interesanti, ka Hārts esot gribējis A sērijas pieredzi, lai gan viņam bija ļoti reāls piedāvājums no Sunderland.
Tagad uzspēlēs vienā pilsētā ar Bufonu, varbūt tas viņam nāks par labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-30 19:25, pirms 8 gadiem
Interesants leemums no Haarta, biju 90% paarliecinaats, ka vinsh paliks Anglijaa. Arii uzskatu, ka Torino nav Haarta levels, bet tas nebuut nav tas slliktaakais/vaajaakais Serie A klubs un Dzo noteikti vinjiem ir ljoti labs pastiprinaajums. Takaa veelu veiksmi shim GK ITA, tomeer veel ljoti jauns un talantiigs.

     [+] [-]

, 2016-08-31 01:53, pirms 8 gadiem
Visur treneri, lai cik viņi pūkaini vai zobaini būtu, iet ar saviem favorītiem kabatā... Un vietējiem, pat fanu mīluļiem, var nākties sapakot čemodānus. tāda nu tā profsporta būtība...